Ο Σκορπιός φοράει τα «καλά» του για το πάρτι της κόρης του Ριμπολόβλεφ
VIP Life

Ο Σκορπιός φοράει τα «καλά» του για το πάρτι της κόρης του Ριμπολόβλεφ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την υποδοχή της οικογένειας Ριμπολόβλεφ στον μαγευτικό Σκορπιό ενόψει του καλοκαιριού, αλλά και του εντυπωσιακού πάρτι που θα δοθεί για τα γενέθλια της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα, Εκατερίνα.

Όπως έκανε πέρυσι για τα 25α γενέθλιά της, έτσι και φέτος η γόνος της ισχυρής ρωσικής οικογένειας αναμένεται να υποδεχτεί στο νησί την αφρόκρεμα του διεθνούς τζετ σετ.
Η αυξημένη κινητικότητα στον Σκορπιό τις τελευταίες ημέρες μαρτυρά την επικείμενη άφιξη των Ριμπολόβλεφ. Από τη μία ταχύπλοα σκάφη πηγαινοέρχονται καθημερινά μεταφέροντας προμήθειες και από την άλλη συνεργεία βρίσκονται στο νησί για τις εργασίες «φρεσκαρίσματος». Τα σπίτια ήδη έχουν ετοιμαστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες των ιδιοκτητών, ενώ οι τελευταίες προμήθειες και τα τρόφιμα έχει σχεδιαστεί να μεταφερθούν αυτές τις ημέρες.
Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να φτάσει η Εκατερίνα προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά της -στις 4 Ιουνίου- μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους της από ολόκληρο τον κόσμο. Οι προσκεκλημένοι, ο αριθμός των οποίων υπολογίζεται στα 100-150 άτομα, θα φιλοξενηθούν σε κρουαζιερόπλοιο που έχει ναυλωθεί για τον σκοπό αυτό, αλλά και στις οικίες του νησιού.
Πατέρας και κόρη θέλουν η ημέρα να μείνει αξέχαστη στους εκλεκτούς καλεσμένους. Οι σαμπάνιες, το χαβιάρι και η χλιδή θα είναι σε πρώτο πλάνο. Σχεδιάζεται, λοιπόν, δείπνο με εκλεκτά εδέσματα (όπως αστακούς, θαλασσινά, sushi), ενώ δεν θα λείπουν οι ελληνικές σπεσιαλιτέ που αρέσουν στην κόρη του Ρώσου μεγιστάνα. Πέρυσι είχε γίνει μεγάλος λόγος για τη συμμετοχή της Μπιγιονσέ στο πάρτι, η οποία τελικά δεν ήρθε ποτέ. Φέτος θα υπάρχει ζωντανή μουσική - ενδεχομένως να καλέσουν εκτός από το συγκρότημα που έχουν ήδη κλείσει και κάποιον Έλληνα καλλιτέχνη για να τραγουδήσει.
Για την εξυπηρέτησή τους θα είναι διαθέσιμο και το ελικόπτερο που ο Ρώσος μεγιστάνας δώρισε στον δήμο Νυδρίου για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών των κατοίκων του νησιού. Το μοναδικό άγχος της οικογένειας είναι ο καιρός, καθώς πέρυσι οι καταρρακτώδεις βροχές στην περιοχή είχαν ματαιώσει κάποια από τα σχέδιά της.
Ανάμεσα στους καλεσμένους που είχαν αποδεχτεί την πρόσκλησή της πέρυσι ήταν ο πρίγκιπας Αλμπέρτο του Μονακό, η πολύ καλή της φίλη Σαρλότ Κασιράγκι, γαλαζοαίματοι της Ευρώπης, Ρώσοι και Αμερικανοί επιχειρηματίες, οι οποίοι αναμένεται και φέτος να χαρίσουν λίγη από τη λάμψη τους στον Σκορπιό.
Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ εκτός από το πάρτι της πρωτότοκης κόρης του, αναμένεται να επισκεφθεί το νησί μαζί με κάποιους φίλους του και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ στα σχέδια της Εκατερίνας είναι να επιστρέψει στις αρχές Αυγούστου μαζί με την παρέα της προκειμένου να ξεκουραστεί. Στο ενδιάμεσο διάστημα δεν αποκλείεται να φιλοξενηθούν στενοί φίλοι της οικογένειας. Επιθυμία του Ρώσου μεγιστάνα είναι να πραγματοποιήσει επίσης μια κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου με τη θαλαμηγό του, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τις μαγευτικές ελληνικές παραλίες. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της, η οικογένεια αναμένεται να περάσει αρκετές φορές απέναντι στη Λευκάδα και συγκεκριμένα στο Νυδρί, όπως άλλωστε συνηθίζει.
«Οι νέοι του ιδιοκτήτες αγόρασαν τον Σκορπιό για να κάνουν τις διακοπές τους», αναφέρει στη Real ο αντιδήμαρχος Νυδρίου Γιάννης Καρτάνος και συνεχίζει: «Οι κάτοικοι είναι πολύ ευχαριστημένοι που ο Ρώσος κροίσος αγόρασε το νησί, από τη μία σέβεται το περιβάλλον και τους κατοίκους και από την άλλη πρόκειται για μια φυσιολογικότατη οικογένεια, που βγαίνει, τρώει, ψωνίζει στο νησί από το Νυδρί. Τους αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα και βγαίνουν συχνά για να φάνε παϊδάκια και κρεατικά στις ταβέρνες, όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Ποτέ δεν έχουν προκαλέσει με τον πλούτο τους, είναι πολύ διακριτικοί», τονίζει ο Γιάννης Καρτάνος και προσθέτει: «Ο Σκορπιός, που μαθεύτηκε από τον Ωνάση, τα τελευταία χρόνια είχε πέσει σε αδράνεια. Τώρα ξαναζωντάνεψε» και κλείνει υπενθυμίζοντας πως η οικογένεια δώρισε στον δήμο ένα ελικόπτερο και ένα ειδικό απορριμματοφόρο όχημα ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved