Μεγαλώνει η ελληνική παροικία στο Μονακό
VIP Life

Μεγαλώνει η ελληνική παροικία στο Μονακό

Μια μεγάλη ελληνική παροικία έχει δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια στο πριγκιπάτο του Μονακό, η οποία το τελευταίο διάστημα της κρίσης στην Ελλάδα επεκτείνεται, καθώς ιδιώτες και εταιρίες μεταφέρουν τις δραστηριότητες τους στο Μόντε Κάρλο.

Από την εποχή του Ωνάση έως σήμερα τον μικρό αλλά χλιδάτο αφορολόγητο παράδεισο έχουν αγαπήσει πολλοί ισχυροί οικονομικά Έλληνες.
Όπως ο αείμνηστος Λουκάς Χατζηιωάννου, η Αλίκη Περρωτή, ο Σπύρος Βαχάρης, η Μαργαρίτα Λάτση με τον σύζυγο της Γιώργο Κατσιάπη και τα παιδιά τους, που διαθέτουν ένα από τα ωραιότερα σπίτια στο πριγκιπάτο όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα.

Ακόμα, οι εφοπλιστές Κωστής Λως και Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Βρέντζος, ο Γρηγόρης Στασινόπουλος με τη σύζυγο του, το ζεύγος Λιβανέζων Χασάν και Ράντας Γκαντούρ και η οικογένεια της Ναυσικάς Παπαδημητρίου. Τα παιδιά της, Τζούλια, Μπριγκίτα, Καρολίνα και Ηλίας Παπαδημητρίου, λατρεύουν το σπίτι τους στο πριγκιπάτο. Μάλιστα, η Καρολίνα Παπαδημητρίου έμενε μόνιμα μέχρι τον γάμο της με τον δικηγόρο Γιάννη Μαύρο εκεί.
Όσο για τον Στέλιο Χατζηιωάννου, μπορεί να γιορτάζει τα γενέθλια του στο σπίτι του στην Καραϊβική, αλλά στο πολυτελέστατο διαμέρισμα του στο Μόντε Κάρλο διαμένει πλέον το περισσότερο διάστημα, όπως και η αδερφή του Κλέλια Χατζηιωάννου. Ισχυρούς δεσμούς με το πριγκιπάτο έχει και η οικογένεια του επιχειρηματία Δημήτρη Κόπελούζου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved