Το γουρουνάκι και το… bullying στα social media
VIP Life

Το γουρουνάκι και το… bullying στα social media

Μπορεί η χώρα να ζει πολύ δύσκολες στιγμές, ωστόσο δύσκολες στιγμές δεν υπάρχουν για την Τέως Βασιλική οικογένεια η οποία συνεχίζει κανονικά την πολυτελή ζωή της και το... πρόγραμμά της.

Η κόρη του Πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, βρίσκεται στην Ίμπιζα και κάνει τις διακοπές της μαζί με την παρέα της. Δεν σταμάτησε να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες της. Στα σχόλια κάτω από τις εικόνες δεν έλειψαν και επικρίσεις όπως για παράδειγμα ότι θα έπρεπε να κάνει κάτι για την χώρα της και να μην είναι τόσο αδιάφορη συνεχίζοντας κανονικά την ζωή της σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό. Η Ολυμπία δεν απάντησε σε αυτά, ωστόσο απάντησαν άλλοι χρήστες που την στήριξαν εν μέρει.
Από την πλευρά του ο Παύλος Γλύξμπουργκ μίλησε για όσα συμβαίνουν μόνο μια φορά στο CNBC και έκτοτε απέχει. Υπέκυψε μάλιστα στη μόδα που υπάρχει στην Αγγλία να παίρνουν για κατοικίδιο γουρουνάκι ειδικής ράτσας το οποίο το περιφέρουν και με λουρί στον δρόμο! Πόζαρε μαζί του σε φωτογραφία που ανέβασε στα social media και είπε ότι τα παιδιά του έχουν ξετρελαθεί με το νέο κατοικίδιο της οικογένειας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved