Πριγκιπικός γάμος στο Μονακό!
VIP Life

Πριγκιπικός γάμος στο Μονακό!

Ο γάμος του Πιερ Κασιράγκι και της Μπεατρίς Μποροµέο στο Μονακό αναµένεται να είναι το κοσµικό γεγονός του καλοκαιριού. Το ζευγάρι αποφάσισε έπειτα από περίπου τρία χρόνια σχέσης να ενωθεί µε τα δεσµά του γάµου και, όπως δήλωσε η νύφη, ανυποµονεί να δηµιουργήσει οικογένεια.

Το µελλόνυµφο ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει δύο τελετές: ο πολιτικός γάµος θα γίνει στις 25 Ιουλίου στο Μονακό σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ ο θρησκευτικός γάµος θα πραγµατοποιηθεί στα νησιά Borromean στη βόρεια Ιταλία, την 1η Αυγούστου, όπου το «παρών» αναµένεται να δώσουν περίπου 450 εκπρόσωποι της υψηλής κοινωνίας.
Ο Σταύρος Νιάρχος και ο γαµπρός, σύμφωνα με τη real, είναι στενοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και συχνά ο φωτογραφικός φακός τούς συλλαµβάνει σε εξόδους ή φιλανθρωπικά γκαλά στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μονακό, το Λονδίνο, τη Χαβάη, αλλά και την Ελλάδα. Τις περισσότερες φορές στην παρέα τους βρίσκεται και η Ευγενία Νιάρχου, η οποία κάνει παρέα από την παιδική της ηλικία µε την αδερφή του Πιερ, Σαρλότ Κασιράγκι, και τη σύζυγο του Αντρέ Κασιράγκι, Τατιάνα Σάντο Ντοµίνγκο. Οι δύο καλοί φίλοι µοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πάει µαζί διακοπές, συνοδευόµενοι από τον τρίτο της αντροπαρέας, τον Βλαντιµίρ Ρόιτφελντ.
Ο πολιτικός γάµος που θα γίνει στις 25 Ιουλίου στο Μονακό θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο του πριγκιπάτου. Την παραµονή του γάµου η µητέρα του Πιερ, πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, θα παραθέσει επίσηµο δείπνο στο οποίο το «παρών» θα δώσουν ολόκληρη η οικογένεια των Γκριµάλντι, συµπεριλαµβανοµένου του Prince Albert of Monaco, της συζύγου του Σαρλίν, της Σαρλότ του Μονακό, η οικογένεια της νύφης που θα ταξιδέψει από την Ιταλία για το µεγάλο γεγονός, καθώς και µέλη βασιλικών οικογενειών από ολόκληρη την Ευρώπη. Στο επίσηµο δείπνο στο παλάτι θα σερβιριστούν εκλεκτά εδέσµατα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει χορός. Την επόµενη ηµέρα το πρωί θα γίνει ο πολιτικός γάµος σε στενό οικογενειακό κύκλο και λίγο αργότερα θα ακολουθήσει γεύµα στο παλάτι για τις δύο οικογένειες.
Λίγες ηµέρες µετά, το Σάββατο 1η Αυγούστου, το ζευγάρι θα πραγµατοποιήσει µια λαµπρή γαµήλια τελετή στη λίµνη Maggiore στο σύµπλεγµα των νησιών Borromean που ανήκουν στην οικογένεια της νύφης από τον 17ο αιώνα. Τα προσκλητήρια έχουν ήδη αποσταλεί και οι καλεσµένοι -εκτός από τα µέλη των δύο οικογενειών- θα είναι περίπου 450 εκπρόσωποι του διεθνούς τζετ σετ. Ανάµεσά τους και η οικογένεια Νιάρχου. Ο Σταύρος και η Ευγενία Νιάρχου είναι ενθουσιασµένοι από το γεγονός, καθώς γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια τη νύφη, για την οποία τρέφουν βαθιά εκτίµηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved