Πριγκιπικά γενέθλια
VIP Life

Πριγκιπικά γενέθλια

Στο Πόρτο Χέλι μαζί με τους γονείς της, Παύλο και Μαρί Σαντάλ, αλλά και τα αδέρφια της, γιόρτασε η Μαρία Ολυμπία τα γενέθλιά της. Το πάρτι έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά η ίδια φρόντισε μέσα από τα social media να ενημερώσει τους φίλους της για όλα όσα συνέβαιναν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "Secret" ο 48χρονος Παύλος και η 46χρονη σύζυγός του Μαρί Σαντάλ έφθασαν με το σκάφος του πατέρα της μαζί με τα 5 παιδιά τους, τη 19χρονη Μαρία-Ολυμπία, τον 16χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 15χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, τον 11χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον 7χρονο Αριστείδη-Σταύρο. Δεν έλειψαν οι οικογενειακές συνάξεις στο σπίτι του πεθερού της Κωνσταντίνου, αλλά και οι επισκέψεις σε in στέκι της περιοχής, όπως το γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα «Amanzoe».
Η Μαρία-Ολυμπία έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Και μπορεί η Ελλάδα να μην αναγνωρίζει πια πριγκίπισσες, οι χώρες του εξωτερικού συνεχίζουν να την αποκαλούν έτσι. Από την μια η γαλαζοαίματη καταγωγή της, από την άλλη το πάθος της για τη μόδα, την έχουν αναδείξει το απόλυτο fashion it girl και περιοδικά όπως το W ή το Tatler φιλοξενούν συνεντεύξεις της ή κάνουν εκτενή αφιερώματα για εκείνη.
Μάλιστα δημοσίευμα της Daily Mail παρουσίασε μια σειρά από προσωπικές της φωτογραφίες. Ανάμεσα στους πιο στενούς της φίλους είναι οι αδελφές Hilton, η ξαδέλφη της Talita (εγγονή της σχεδιάστριας Diane von Furstenberg), ο Adrian (γιος του συλλέκτη έργων τέχνης Kenny Schachter), αλλά και κορίτσια από το χώρο του θεάματος, όπως η Emma Watson".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved