Γεύμα με την Βασίλισσα
VIP Life

Γεύμα με την Βασίλισσα

Το Μπάκινγκχαμ ανοίγει τις πύλες του και… υποδέχεται κόσμο για να γευματίσει με την Βασίλισσα Ελισάβετ. 

Όσοι τουρίστες βρεθούν στα ανάκτορα φέτος το καλοκαίρι, όσο η βασίλισσα θα βρίσκεται στην εξοχή θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια ιδέα πώς είναι να παρευρίσκεται κανείς σε event κατόπιν πρόσκλησης της Αυτής Μεγαλειότητας, στην έκθεση με τίτλο «A Royal Welcome», που θα είναι ανοιχτή για το κοινό στο πλαίσιο της τουριστικής ξενάγησης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την άδεια να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο, από όπου η βασίλισσα αναχωρεί και επιστρέφει στο παλάτι έπειτα από παρελάσεις με τη βασιλική άμαξα, που εκτίθεται ακριβώς μπροστά. Στο εσωτερικό τα εκθέματα αναπαριστούν τις παρασκηνιακές προετοιμασίες για ένα κρατικό δείπνο, από το γραφείο απ’ όπου αποστέλλονται τα προσκλητήρια με το επίχρυσο φινίρισμα μέχρι το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του παλατιού.

Στα άλλα ενδιαφέροντα εκθέματα της θερινής έκθεσης όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της καθημερινή εφημερίδα, συγκαταλέγονται μερικά από τα ρούχα, τα καπέλα και τα κοσμήματα που έχει φορέσει κατά καιρούς σε επίσημα δείπνα η βασίλισσα, καθώς επίσης και η «μυστική» της είσοδος στο Λευκό Δωμάτιο. Το πέρασμα είναι κρυμμένο πίσω από έναν γιγάντιο καθρέφτη και ένα ράφι με πολλά βάζα αντίκες, που περιστρέφεται πλήρως για να αποκαλύψει την είσοδο της βασίλισσας στα ιδιαίτερα διαμερίσματά της. Η πόρτα για πρώτη φορά θα μείνει ελαφρώς μισάνοιχτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved