VIP Life

Οι άγνωστοι Νιάρχοι

Τα ξαδέλφια τους είναι διάσημα στην Ελλάδα, τόσο επειδή αγαπούν τη χώρα μας, όσο και για τις αισθηματικές κυρίως περιπέτειες τους αλλά και τις κοσμικές τους δραστηριότητες.  Τα παιδιά του όμως του Σπύρου Νιάρχου και της Δάφνη Γκίνες έγιναν τρεις νεαροί ενήλικες πολύ χαμηλών τόνων.

Νικόλας-Σταύρος Νιάρχος: Ο γόνος που το έριξε στη δημοσιογραφία

Ο Νικόλας-Σταύρος Νιάρχος κάνει καριέρα δημοσιογράφου στις ΗΠΑ και συνεργάζεται με τα σημαντικότερα έντυπα του κόσμου. «Guardian», «Independent», «Observer», “The New Yorjer” και “Huffington Post» φιλοξενούν την υπογραφή του νεαρού γόνου με την καυστική πένα, που από παιδί ακόμη ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι ο νεαρός δημοσιογράφος που κρύβεται πίσω από τα καυτά ρεπορτάζ κοινωνικοπολιτικού προβληματισμού στα μεγαλύτερης κυκλοφορίας έντυπα του κόσμου είναι ένα γνήσιο μέλος του διεθνούς jet set και ακούει στο όνομα Νικόλας Νιάρχος. Ο 28χρονος άνδρας κάνει ρεπορτάζ, γράφει απόψεις και δεν στηρίχτηκε ούτε στο όνομα, ούτε στις γνωριμίες των γονιών του, όπως λένε άτομα από το περιβάλλον του και τονίζουν ότι κάνει εξαιρετική δουλειά αφήνοντας στην άκρη το επώνυμο που κουβαλά και τη θέση της οικογένειας του.

Αλέξης «Λεξ» Νιάρχος: Το μοντέλο

Ο Αλέξης "Λεξ" Νιάρχος βαδίζει-στα χνάρια της διάσημης μαμάς του και είναι στα 25 του ένα από τα πιο it και μοδάτα αγόρια της Βρετανικής πρωτεύουσας. Οι φωτογραφίες του κοσμούν πολύ συχνά περιοδικά όπως το IT και συχνάζει στα πιο κοσμικά εγκαίνια, επιδείξεις μόδας και πάρτι, συνοδευόμενος πάντα από πανέμορφα κορίτσια της κοινωνικής του τάξης, ή πανέμορφα μοντέλα. Μοντέλο στο επάγγελμα είναι άλλωστε και ο ίδιος. Ο Αλέξης έκανε τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ πριν από πέντε χρόνια, στα 20 του, κάνοντας τότε και το πρώτο του casting στο παριζιάνικο πρακτορείο μοντέλων Bananas/

Έχει ύψος 1.82, καστανά μαλλιά και πολύ ωραίο σώμα. Η μητέρα του Αλέξη, Δάφνη Γκίνες είναι fashion icon και έχει ποζάρει για μεγάλους τίτλους περιοδικών σε όλο τον κόσμο.

Ο Αλέξης σπουδάζει ταυτόχρονα με την καριέρα του στο μόντελινγκ Οικονομικά σε πανεπιστήμιο της βρετανικής πρωτεύουσας και, σκοπεύει μεγαλώνοντας να ασχοληθεί με τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Ινές Σοφία Νιάρχου: Η πιο περιζήτητη νύφη και η κόντρα των δύο οικογενειών

Η μικρή της οικογένειας, η 20χρονη Ινές-Σοφία, είναι μια πραγματική κούκλα, η οποία έχει κληρονομήσει όλη την ομορφιά της μαμάς της, χωρίς όμως την εκκεντρικότητα της. Η Ινες είναι ένα πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι, το οποίο σπάνια φωτογραφίζεται και ακόμα πιο σπάνια "ακούγεται" για κάποια από τις δραστηριότητες της. Κανείς όμως δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι είναι μια από τις πιο πολύφερνες νύφες στον πλανήτη και μάλιστα το όνομα της έχει παίξει πολύ ως "ιδανικό ταίρι" για τον πρίγκιπα Χάρι. Η συνδυασμένη περιουσία του πατέρα και της μητέρας της, την κάνει ακόμα πιο πλούσια από τα διάσημα εξαδέλφια της, την Ευγενία, τον Σταύρο και τον Τεό. Κι αν πιστέψει κανείς τα όσα λέγονται στα κοσμικά πηγαδάκια, οι δύο οικογένειες δεν έχουν και την καλύτερη σχέση, με μια άτυπη κόντρα να υπάρχει εδώ και χρόνια, ιδιαίτερα ανάμεσα στην Δάφνη Γκίνες και την Ευγενία Νιάρχου. Κανείς δεν ξέρει πώς ξεκίνησε αυτή η κόντρα, επίκεντρο της πάντως φαίνεται να είναι το ποια από τις δύο κυρίες θα κατέχει την πρωτοκαθεδρία ως fashion icon . Πάντως τα έξι παιδιά δεν έχουν φωτογραφηθεί ποτέ μαζί.

Πηγή: Ciao

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved