Ο γάμος των 20 εκ. ευρώ!
VIP Life

Ο γάμος των 20 εκ. ευρώ!

Ο Γιόγκες Μέχτα ξόδεψε 20.000.000 ευρώ για την τελετή και το γλέντι που διήρκεσε τρεις ημέρες, με τις τοπικές Αρχές να του κάνουν όλα τα χατίρια εκτός από...

Εκείνο όμως που δεν του επέτρεψαν να κάνει είναι να πάει ο γαμπρός στην τελετή με ελέφαντα! Ο δήμος δεν το επέτρεψε, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας αλλά και το καλό του ζώου.

Ο 54χρονος πολυεκατομμυριούχος ήθελε να μείνει αξέχαστος ο γάμος του γιου του Ρόχαν με την αγαπημένη του Ρόσνι. Το Μπόλιγουντ μετακόμισε στη Φλωρεντία, όχι βέβαια στην πραγματικότητα, αλλά σ' ένα εντυπωσιακό γαμήλιο σκηνικό, που έστησε ένας βαθύπλουτος Ινδός για να παντρέψει τον μοναχογιό του.

Η πόλη ετοιμάστηκε για ημέρες και όλοι αποκαλούσαν χαϊδευτικά το ζευγάρι «Ρο-Ρο», από τα αρχικά των ονομάτων τους. Μια ομάδα 78 ατόμων εξειδικευμένων στην οργάνωση γάμων εργάστηκε χωρίς να φείδεται χρημάτων. Η περιουσία ύψους 588.000.000 ευρώ του Γιόγκες, την οποία απέκτησε χάρη στην εταιρία πετροχημικών που δημιούργησε στο Ντουμπάι το 1995, επέτρεπε σχεδόν τα πάντα.

Όταν όλα ήταν έτοιμα, περίπου 500 καλεσμένοι συνέρρευσαν από κάθε γωνιά του πλανήτη για να συμμετάσχουν στη χαρά του νέου ζευγαριού. Ο πατήρ Μέχτα είχε φροντίσει να διαμείνουν σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Από την πρώτη ημέρα άρχισαν τα πάρτι με τις παραδοσιακές ενδυμασίες στις πιο πολυτελείς αίθουσες της πόλης. Μουσική, χορός και πανάκριβα εδέσματα περίμεναν τους καλεσμένους, ενώ η διακόσμηση θύμιζε υπερπαραγωγή του Μπόλιγουντ. Η γαμήλια τελετή έγινε στην πλατεία Ονισάντι, σύμφωνα με τα παραδοσιακά έθιμα της Ινδίας.

Οι νεόνυμφοι αναμένεται να μετακομίσουν στο Ντουμπάι, όπου ο Ρόχαν θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην επιχείρηση του πατέρα του, ενώ η Ρόσνι, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, θα συνεχίσει να ασχολείται με την εταιρία μόδας που έχει δημιουργήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved