Απίστευτο! Η φίλη της Χριστίνας Ωνάση αποκαλύπτει: «Κάναμε τις πόρνες και μας έπιασε η αστυνομία»
VIP Life

Απίστευτο! Η φίλη της Χριστίνας Ωνάση αποκαλύπτει: «Κάναμε τις πόρνες και μας έπιασε η αστυνομία»

Η ζωή της Χριστίνας Ωνάση και της πιο στενής της φίλης, της Μαρίνας Τσοκμεκτσόγλου ήταν για πολλά χρόνια μαγική. 

Μιλώντας στο People, η Μαρίνα Τσοκμεκτσόγλου διηγείται πως ταξίδευαν διαρκώς με το ιδιωτικό αεροσκάφος της Χριστίνας: Παρίσι, Λονδίνο, Μπουένος Άιρες, Ρίο, Νέα Υόρκη, Γενεύη, Βενετία.

«Χορεύαμε στα κλαμπ της Νέας Υόρκης, πηγαίναμε για σκι στο Σεν Μόριτζ και τα καλοκαίρια πάντα τα περνούσαμε στο Σκορπιό με τους διάσημους φίλους της οικογένειας. Βέβαια η Χριστίνα είχε πολύ αυστηρές αρχές. Ποτέ δεν μας άφηνε για παράδειγμα να κάνουμε τόπλες στην παραλία. Και ποτέ δεν έβριζε. Σε αντίθεση με τον πατέρα της».

Οι πλάκες που σκάρωναν οι δύο κοπέλες συζητιούνται ακόμα. «Ένα βράδυ στο Παρίσι κατεβήκαμε στο δρόμο παριστάνοντας τις πόρνες. Μάλιστα σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός του μας πρότεινε 500 φράγκα για να πάμε μαζί του. Μετά από λίγο μας έπιασε η αστυνομία. Ζήτησαν τα χαρτιά μας. Δεν τα είχαμε. Η Χριστίνα είπε στον αστυνομικό πως είναι η κόρη του Ωνάση. “Και εγώ είμαι ο γιος του Ντε Γκωλ”, της απάντησε εκείνος. Όπως ανεβαίναμε το δρόμο η Χριστίνα ειδοποίησε τη Μαντάμ Μαγκί, τη θυρωρό του σπιτιού τους, η οποία επιβεβαίωσε ότι είναι η κόρη του Ωνάση. “Βρώμες! Δεν σκέφτεστε τίποτα”, ούρλιαζε ο Ωνάσης όταν έμαθε τι κάναμε. Μια άλλη φορά η Χριστίνα είχε την ιδέα να παριστάνουμε τις αεροσυνοδούς. Μετά το δεύτερο επιβάτη όμως, η Χριστίνα βαρέθηκε και μου λέει “πάμε να παίξουμε χαρτιά – ξερή”. Τελικά ούτε για πόρνες κάνετε ούτε για αεροσυνοδοί”, σχολίαζε θυμωμένα ο Ωνάσης. Θυμάμαι μια άλλη φορά στο Παρίσι μάλωσε τόσο πολύ τη Χριστίνα που όταν της είπε να φύγει από μπροστά του εκείνη του απάντησε ότι δεν μπορεί. Τα είχε κάνει πάνω της από το φόβο της. Κατά τα άλλα, συνήθως η Χριστίνα σκεφτόταν πολύ ψύχραιμα. Θυμάμαι ένα βράδυ που περιπλανιόμασταν με το αυτοκίνητό μου χωρίς αλυσίδες έξω από το χιονισμένο Λονδίνο, έφυγε με τα πόδια και επέστρεψε μετά από μια ώρα με ένα φορτηγό για να με πάρει. Ήταν, βέβαια, και ριψοκίνδυνη. Κάποια μέρα που έκλεισε το αεροδρόμιο του Σεν Μόριτζ και ο πιλότος της είπε ότι δεν μπορούσαμε να πετάξουμε, εκείνη του ζήτησε να απογειωθούμε. Ξαφνικά χτύπησε κάτω το αεροπλάνο και άνοιξαν τα κεφάλια μας. Τότε της είπα ότι δεν θα ανέβω ξανά στο αεροπλάνο της. Επιστρέφοντας στο Παρίσι με το τρένο είχε κλείσει τρία βαγόνια. Στην κουκέτα ήμασταν εκείνη, εγώ και ο πρώην άντρας μου. Κάποια στιγμή θέλησε να κάνει την ανάγκη της. Ο τότε σύζυγός μου την ενημέρωσε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει κάτι σαν “πάπια” των νοσοκομείων που είχε στο πλάι του το κάθισμα. Και του απάντησε η Χριστίνα “έχω ένα Falcon 50 και θα χρησιμοποιήσω μια “πάπια” τρένου;”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved