Σάλος με την δήλωση του William: «Το κυνήγι άγριων ζώων είναι δικαιολογημένο σε κάποιες περιπτώσεις»
VIP Life

Σάλος με την δήλωση του William: «Το κυνήγι άγριων ζώων είναι δικαιολογημένο σε κάποιες περιπτώσεις»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Πρίγκιπα William σχετικά με το κυνήγι άγριων ζώων. 

Μάλιστα ο ίδιος που είναι και πρόεδρος της «United for Wildlife» δήλωσε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο «ITV»: «Υπάρχει περιθώριο για κυνήγι στην Αφρική, όπως συμβαίνει και στον υπόλοιπο κόσμο. Δεν το προτιμούν όλοι, αλλά ένα επιχείρημα που καθιστά δικαιολογημένο και νόμιμο το κυνήγι είναι πως τα χρήματα από το θάνατο ενός ηλικιωμένου και αδύναμου ζώου προσφέρονται υπέρ της προστασίας άλλων ειδών».

Ο διευθυντής της «Lion Aid», Dr, Pieter Kat του απάντησε: «Είναι πολύ λυπηρό να ακούς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να υποστηρίζει ότι “υπάρχει περιθώριο για κυνήγι στην Αφρική, όπως συμβαίνει και στον υπόλοιπο κόσμο”. Με λιγότερα από 15.000 άγρια λιοντάρια να έχουν μείνει στην Αφρική δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για κυνήγι. Υπολογίζεται πως υπάρχουν 1.500 άγρια αρσενικά λιοντάρια και κάθε χρόνο υπολογίζεται πως σκοτώνονται σε κυνήγι 300 λιοντάρια. Συνεπώς, δεν μπορεί να θεωρείται βιώσιμο το κυνήγι. Ένα λιοντάρι έξι ετών δεν θεωρείται έτοιμο για αναπαραγωγή, καθώς μόλις ξεκινά να ωριμάζει, αλλά λιοντάρια τέτοιας ηλικίας κυνηγιούνται ως τρόπαια».

Ο πρίγκιπας William μαζί με τον Πρίγκιπα Harry το 2014 βρέθηκε στην Ισπανία, όπου κυνήγησαν και σκότωσαν αγριογούρουνα και ελάφια. Το 2004, ο Harry σκότωσε ένα βουβάλι στην Αργεντινή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved