Τι φοβάται ο Ριμπολόβλεφ και αύξησε τα μέτρα ασφαλείας του;
VIP Life

Τι φοβάται ο Ριμπολόβλεφ και αύξησε τα μέτρα ασφαλείας του;

Τελικά σίγουρα δεν είναι εύκολο να είσαι τόσο πλούσιος.

Σίγουρα η ζωή, όσον αφορά την καθημερινότητα και τα άγχη που έχουμε όλοι, είναι πιο απλή αλλά σε άλλα ζητήματα τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα.
Οι Κροίσοι, του επιπέδου του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, του οποίου η προσωπική περιουσία υπολογίζεται στα 8.5 δισεκατομμύρια, ζουν πίσω από τείχη προστασίας και με αρκετό άγχος για τη ζωή τους πολλές φορές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού ο Ρώσος μεγιστάνας το τελευταίο διάστημα έχει αυξήσει σημαντικά τα ήδη δρακόντεια μέτρα ασφαλείας του τόσο στον Σκορπιό, όσο και στο εξωτερικό.
Καλώς ορίσατε στον ερμητικά κλειστό κόσμο του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, εδώ όπου η προσέγγιση δεν επιτρέπεται ούτε στα.., 500 μέτρα, όπου φουσκωτά με οπλισμένους άντρες περιπολούν 24 ώρες, γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό και συνεχίζει:
Ο χαμός είχε ξεκινήσει από πέρυσι και φέτος μάλλον δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα. Κι αλλάξουν δεν θα είναι προς το καλύτερο, με την έννοια ότι ο Ρώσος μεγιστάνας δεν φοβάται λιγότερο, αλλά περισσότερο για την ασφάλεια του.
Η κατάσταση στη χώρα μας, με την εισροή δεκάδων χιλιάδων -και ανάμεσα τους πολλών ανεξέλεγκτων προσφύγων, δεν είναι και ιδανική για έναν άνθρωπο που έχει ένα σωρό λόγους να φοβάται ότι κάποιος μπορεί να θέλει να τον βλάψει. Σύμφωνα με κάποιες πηγές, μάλιστα, ο Ρώσος μεγιστάνας σκέφτεται να μην επισκεφθεί καθόλου φέτος το Σκορπιό, κάτι μάλλον απίθανο, αφού η κόρη του Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα τρελαίνεται για το μέρος και μάλλον έχει οραματιστεί τον εαυτό της σε ρόλο μιας νέας Τζάκι Ωνάση. Σε κάθε περίπτωση οι απαγορεύσεις που ίσχυαν πέρυσι θα ισχύουν και φέτος, χωρίς καμία χαλάρωση, κι ας παραπονούνται ντόπιοι και τουρίστες ότι δεν μπορούν να κολυμπήσουν στην παραλία της Τζάκι. Τα μέτρα μάλιστα ενδέχεται ακόμα και να επεκταθούν ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον.
Φρούριο λοιπόν ο Σκορπιός, όπως και τα σπίτια του μεγιστάνα στο Μαϊάμι και τον υπόλοιπο κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved