H Aθηνά Ωνάση και ο φόβος του ξαφνικού θανάτου
VIP Life

H Aθηνά Ωνάση και ο φόβος του ξαφνικού θανάτου

O δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος, που έχει γράψει ρεπορτάζ και πολλά βιβλία για την οικογένεια Ωνάση έγραψε στο facebook για την Αθηνά Ωνάση Roussel ότι κατέχεται από φόβο ξαφνικού θανάτου.

Συγκεκριμένα τόνισε: «η Αθηνά Ωνάση κατέχεται
από φόβο ξαφνικού θανάτου
-----------------------------------------------------
( θέλει να εξαφανιστούν οι καταραμένες ρίζες της )
Η Αθηνά Ωνάση κατέχεται από το σύνδρομο του << ξαφνικού θανάτου >> ! Αυτό είναι το συμπέρασμα από το διήμερο ρεπορτάζ που έκανα τηλεφωνικά με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός της. Ένα από αυτά μου είπε : Εδώ και καιρό ο σύζυγός της Αλβάρο προσπαθεί να την πείσει να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνη πιστεύει ότι οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρνουν μέσα τους κατάρα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.
Και όταν τελευταία σκοτώθηκε το αγαπημένο άλογο ιππασίας της κόρης του Αλβάρο ( από τον πρώτο του γάμο ) η Αθηνά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει <<Ντόντα απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου >>.
Υπάρχει όμως και η εκδοχή ότι ο Αλβάρο Ντε Μιράντα έχει συνάψει δεσμό με όμορφη Ισπανίδα. Και το τελευταίο : Ο Ντόντα είναι όχι μόνο ο πρώτος άντρας στη ζωή της, αλλά εδώ και 13 χρόνια, ο μοναδικός.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved