Δεύτερο στεφάνι για την...
VIP Life

Δεύτερο στεφάνι για την...

Αν και ορισµένοι έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν άτυχη στον έρωτα, αφού πριν από δύο χρόνια και σε ηλικία µόλις 23 ετών πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της Κρίστοφερ Νίξον -εγγονό του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον- η εν λόγω Ελληνικής καταγωγής κυρία είναι έτοιµη να τους διαψεύσει µέσα από τις τελευταίες εξελίξεις της προσωπικής της ζωής.

Με εντυπωσιακή και σέξι εµφάνιση και ένα πλατύ χαµόγελο να φωτίζει το πρόσωπό της, η Άντρεα Κατσιματίδη πόζαρε λάµποντας από ευτυχία στο πλευρό του νέου συντρόφου της Μπεν Ρίτσµαν.
Η κόρη του Έλληνα δισεκατοµµυριούχου ιδιοκτήτη αλυσίδας σούπερ µάρκετ Τζον Κατσιματίδη ξαναβρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του 39χρονου προέδρου της εταιρείας φορτιστών κινητών τηλεφώνων goCharge. Ο Μπεν Ρίτσµαν, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου του Μπρούκλιν, εργάστηκε ως δικηγόρος για τρία χρόνια. Αµέσως µετά ίδρυσε τη δική του εταιρεία µε ηλεκτρονικά είδη και λίγο αργότερα ανέλαβε την προεδρία της εταιρείας φορτιστών κινητών τηλεφώνων.
Το ζευγάρι είναι µαζί τους τελευταίους µήνες και η Άντρια, σύµφωνα µε άτοµα από το φιλικό της περιβάλλον, είναι πιο ευτυχισµένη από ποτέ. Εκείνη και ο αγαπηµένος της πέρασαν µαζί τα Χριστούγεννα και την ηµέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ πριν από λίγες ηµέρες επισκέφτηκαν το Μαϊάµι. Η εντυπωσιακή Ελληνοαµερικανίδα φαίνεται, σύμφωνα με τη real, να έχει αφήσει οριστικά πίσω της τις πικρές αναµνήσεις, καθώς, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις της, φέρεται να έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόµενο ενός δεύτερου γάµου. Τόσο η Αντρια όσο και ο Μπεν µοιράζονται έναν παθιασµένο έρωτα και παρά το µικρό διάστηµα της σχέσης τους έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν σχέδια για κοινό µέλλον.
Σε ηλικία µόλις 17 ετών η Άντρια γνώρισε τον Κρίστοφερ Νίξον που ήταν τότε υποψήφιος στο Λονγκ Άϊλαντ για το Κογκρέσο. Κάποιοι όµως δεν είδαν µε καλό µάτι τη σχέση του Νίξον µε την κόρη του Έλληνα κροίσου, καθώς θεώρησαν ότι το εξεζητηµένο στιλ της δεν ταίριαζε µε το προφίλ των Συντηρητικών. Μπορεί να µην κέρδισε τις εκλογές, όµως ο Κρίστοφερ ερωτεύτηκε παράφορα την Άντρια και το 2011 αποφάσισαν να παντρευτούν παρουσία εκατοντάδων επώνυµων καλεσµένων. Η γαµήλια δεξίωση στο «Waldorf Astoria Hotel» συζητιόταν επί µήνες στους κοσµικούς κύκλους της Νέας Υόρκης. Όµως, η ευτυχία τους είχε ηµεροµηνία λήξης. Το 2014 η Άντρια Κατσιµατίδη κατέθεσε αγωγή διαζυγίου, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved