Ο Λευτέρης Πανταζής, η φιλία του με τον Σαββίδη και ο γάμος της χρονιάς
VIP Life

Ο Λευτέρης Πανταζής, η φιλία του με τον Σαββίδη και ο γάμος της χρονιάς

Για την φιλία του με τον Ιβάν Σαββίδη που μετράει πολλά χρόνια αλλά και για τον υπέρλαμπρο γάμο του γιου του στη Θεσσαλονίκη και την φαντασμαγορική δεξίωση που ακολούθησε μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο δηµοφιλής τραγουδιστής διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια φιλία µε την οικογένεια Σαββίδη και δεν θα µπορούσε να λείπει από την guest list του γάµου αλλά και της δεξίωσης. Εξάλλου, επιλέχθηκε από το νεόνυµφο ζευγάρι για να διασκεδάσει τους καλεσµένους του στο γλέντι που ακολούθησε. «Ήταν µία από τις µεγαλύτερες εκδηλώσεις που έχω ζήσει», αποκαλύπτει στη Realnews ο τραγουδιστής και συνεχίζει: «Στην εκκλησία ήταν όλα φανταστικά. Υπήρχε video wall για να παρακολουθούµε το µυστήριο και όταν βγήκε έξω το ζευγάρι πετάξαµε ρύζι. Ο στολισµός ήταν υπέροχος! Τα βεγγαλικά ήταν από τις πιο ωραίες στιγµές της βραδιάς. Ήταν όλα φανταστικά και πολύ προσεγµένα. Ωραία κουζίνα, ωραίο σέρβις, ωραίος φωτισµός. Το µενού περιελάµβανε 3-4 πιάτα από σολωµό, αστακούς, γαρίδες...».

Οσο για το γλέντι που ακολούθησε, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Τραγουδήσαµε όλοι, οι διάσηµοι Ρώσοι τραγουδιστές, ο Αντώνης Ρέµος και εγώ, ποντιακά, ρωσικά, ελληνικά ρεµπέτικα... τα πάντα. Χόρεψε και ο Ιβάν Σαββίδης µε την κόρη µου, χαµός έγινε! Χόρεψε το αγαπηµένο του τραγούδι, το ποντιακό “Εγώ είµαι ένα φτωχόπαιδο του µακρινού µας Πόντου”, που είναι το σήµα κατατεθέν µου!».

Ο Πανταζής µόνο καλά λόγια είχε να πει για τον µεγαλοµέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, εξαίροντας την έντονη επιχειρηµατική του δραστηριότητα στην Ελλάδα. «Είναι ένας επιχειρηµατίας έξυπνος, διορατικός, Πόντιος, αγαπάει πολύ τους Πόντιους, και έχει δώσει λεφτά για τον ΠΑΟΚ, έχει δηµιουργήσει θέσεις εργασίας. Επίσης µου άρεσε πολύ που ο Ιβάν έφτιαξε για τον γάµο το παρατηµένο Κυβερνείο της Θεσσαλονίκης και του έδωσε ζωή και λάµψη. Ήταν ένα µεγάλο γεγονός. Έναν άνθρωπο που δίνει δουλειά και επενδύει στη Θεσσαλονίκη πρέπει να τον τιµάµε. ∆εν τα λέω αυτά γιατί είναι φίλος µου. Γνωριζόµαστε πριν έρθει στην Ελλάδα. Πήγαινα στη Ρωσία και τραγουδούσα για εκείνον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved