Το διαζύγιο των 80 εκατ. ευρώ!
VIP Life

Το διαζύγιο των 80 εκατ. ευρώ!

Ο πρώην σύζυγος θα πληρώσει… ακριβά την νύφη τελικά μιας και μετά το διαζύγιο θα πρέπει να καταβάλει στο πρώην top model το ποσό των 80 εκατ. ευρώ! Όχι και… λίγα αν σκεφτεί κανείς ότι την χώρισε εν αγνοία της για να παντρευτεί ένα 25χρονο μοντέλο.

Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής. Ο δισεκατομμυριούχος Σαουδάραβας σεΐχης Ουαλίντ Τζουφάλι χώρισε από το πρώην super model, Κριστίνα Εστράντα και εκείνη αρχικά ζήτησε να της επιδικαστεί το ποσό των 196 εκατομμυρίων λιρών.

Ωστόσο τελικά οι δικηγόροι της 54χρονης Αμερικανίδας κατάφεραν να επιδικαστεί το ποσό των 75 εκατομμυρίων λιρών, περιλαμβανομένης της αξίας της τρέχουσας περιουσίας της.

«Έχω πλήρη επίγνωση ότι η πολυτάραχη ζωή που ζήσαμε ο Ουάλιντ κι εγώ ήταν απίστευτα σπάνια και προνομιούχα. Και κατανοώ απόλυτα τον τρόπο που θα εκληφθεί όλη αυτή η υπόθεση» τόνισε, ενώ ενώπιον του δικαστηρίου, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις ανάγκες της, εκείνη δήλωσε ότι «υπήρξα ένα τοπ μόντελ με διεθνή καριέρα. Την έζησα αυτή τη ζωή. Είμαι συνηθισμένη σε αυτήν».

Ο Σαουδάραβας σεΐχης έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο και νοσηλεύεται στην Ελβετία. Πήρε διαζύγιο από την Εστράντα, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και χωρίς να το γνωρίζει εκείνη, προκειμένου να παντρευτεί ένα μοντέλο από τον Λίβανο ηλικίας 25 ετών το 2012.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved