Αποκαλύψεις που σοκάρουν: «Η Νταϊάνα θα μπορούσε να μην είχε σκοτωθεί. Ο οδηγός ήταν μεθυσμένος»
VIP Life

Αποκαλύψεις που σοκάρουν: «Η Νταϊάνα θα μπορούσε να μην είχε σκοτωθεί. Ο οδηγός ήταν μεθυσμένος»

 «Η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα μπορούσε να μην είχε σκοτωθεί»… Τι πήγε στραβά; Ποια ήταν τα λάθη που της στοίχισαν την ζωή; 

Ο επί έξι χρόνια προσωπικός σωματοφύλακας της Ken Wharfe, αποκαλύπτει στο βιβλίο του πως η Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα μπορούσε να είχε αποφύγει το τραγικό δυστύχημα τον Αύγουστο του 1997 στο Παρίσι.

Όταν η Νταϊάνα γνώρισε τον Αιγύπτιο εκατομμυριούχο Ντόντι Αλ Φαγιέντ, ο Wharfe ήδη από το 1993 είχε απομακρυνθεί από την φύλαξή της.

Για το βράδυ του θανάτου της, ο Wharfe γράφει ότι βρισκόταν στο εξοχικό του στο Ντόρσετ, όταν στις 4 τα χαράματα το Σαββατοκύριακο της 31ης Αυγούστου του 1997 χτύπησε ο βομβητής του και ο υπεύθυνος αστυνομικός για την ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας, Dai Davies, του ανακοίνωσε τον τραγικό θάνατο της Νταϊάνας και του ζήτησε να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να ετοιμάσουν τα της κηδείας της.

Ο Ken Wharfe αποκαλύπτει ότι ο θάνατος της Νταϊάνας θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν η πριγκίπισσα είχε στο πλευρό της έμπειρους σωματοφύλακες και όχι άτομα χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση, τα οποία είχε προσλάβει η οικογένεια του τότε συντρόφου της Ντόντι Αλ Φαγιέντ.

Ο Ken Wharfe υποστηρίζει ακόμα ότι ο οδηγός της μοιραίας Μερσεντές S-280, η οποία καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον 13ο πυλώνα στο εσωτερικό του τούνελ Pont de l'Alma, στο Παρίσι, εκείνο το βράδυ ήταν μεθυσμένος.

Και δεν σταματά εκεί. Αναφέρει ότι ο σωματοφύλακάς της που επέζησε από το τροχαίο, ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς δεν ήταν το κατάλληλο άτομο για την ασφάλεια μέλους της βασιλικής οικογένειας. Ήταν πρώην στρατιωτικός, που ήταν μόνο λίγες εβδομάδες στην υπηρεσία της και λόγω απειρίας είχε κάνει το λάθος να βλέπει τους παπαράτσι σαν «εχθρούς».

Ο Wharfe μέσα από το βιβλίο του δίνει και την δική του απάντηση σε όσους κάνουν λόγο για θεωρίες συνομωσίας γύρω από τον θάνατο της Νταϊάνα και τονίζει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ της είχε προτείνει να της παραχωρήσει σωματοφύλακες κατά την παραμονή της στο Παρίσι με τον Αλ Φαγιέντ.

Δυστυχώς εκείνη αρνήθηκε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved