Νιάρχου-Οικονόμου: Χώρισαν για τα μάτια της Χάντσον;
VIP Life

Νιάρχου-Οικονόμου: Χώρισαν για τα μάτια της Χάντσον;

Η Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου κάνουν ξεχωριστά διακοπές.

Η Ευγενία Νιάρχου βρέθηκε στην Μύκονο και σε άλλους κοσμοπολίτικους προορισμούς του πλανήτη, ενώ ο Χρήστος Οικονόμου βρέθηκε στην Σκιάθο με το πολυτελές κότερό του.

Το ζευγάρι όπως ακούγεται, έχει απομακρυνθεί τους τελευταίους δυο μήνες, χωρίς ωστόσο να έχει ακουστεί από καμία μεριά η λέξη... χωρισμός. Ωστόσο, ο Χρήστος Οικονόμου δεν έδωσε το παρόν στο πάρτι γενεθλίων της Ευγενίας Νιάρχου στο Γκσάαντ.
Σύμφωνα με το ciao, ο Χρήστος Οικονόμου στην Σκιάθο συναντήθηκε με την Κέιτ Χάντσον, με την οποία έτρωγαν τυχαία σε διπλανά τραπέζια σε γνωστό εστιατόριο. Εκείνος ήταν με τον αδελφό του και εκείνη με φιλική παρέα. Το επόμενο βράδυ, έγινε κι άλλη τυχαία συνάντηση και τότε εκείνος θέλησε να της μιλήσει. Όσοι τους είδαν ομολογούν πως υπήρχε χημεία ανάμεσά τους και μάλιστα συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Το ποια θα είναι η συνέχεια αυτής της γνωριμίας κανείς δεν ξέρει αφού εκείνη την επόμενη μέρα έφυγε για το Λονδίνο και ο επιχειρηματίας πήγε στην Αντίπαρο για να παραβρεθεί σε βαφτίσια.

Όλα αυτά όμως τα έμαθε η Ευγενία Νιάρχου και αν υπήρχε περίπτωση επανασύνδεσης τώρα μάλλον αυτό το ενδεχόμενο δεν υπάρχει καθόλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved