Πόλεμος Αλβάρο- Αθηνάς! Του «έκοψε» την πρόσβαση στο άλογό του!
VIP Life

Πόλεμος Αλβάρο- Αθηνάς! Του «έκοψε» την πρόσβαση στο άλογό του!

Αποφασισμένη να "τραβήξει" τα πράγματα στα άκρα φαίνεται ότι είναι η Αθηνά Ωνάση στην διαμάχη του χωρισμού της από τον Αλβάρο ΝτεΜιράντα!

Προφανώς, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, η κληρονόμος της περιουσίας Ωνάση θέλει να πάρει εκδίκηση από τον εδώ και 11 χρόνια σύζυγό της και βρήκε τον καλύτερο τρόπο. Του "έκοψε" δικαστικά την πρόσβαση στο αγαπημένο άλογό του, το οποίο και όπως αντιλαμβανόμαστε έχει αγοραστεί στο δικό της όνομα αφού πια ο Αλβάρο απαγορεύεται και να το πλησιάσει ακόμα!

Τη νέα αυτή πτυχή του "¨πολέμου" ανάμεσα στο ζευγάρι δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Doda πριν λίγη ώρα δημοσιεύοντας στο Instagram του μια φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο να κάθεται θλιμμένος στους σταύλους μακριά από τον χώρο του πανάκριβου καθαρόαιμου Cornetto K το οποίο φυλάσσεται λίγο πιο πέρα.
Στο κομμάτι που γράφει στα πορτογαλικά λέει πως είναι τρομερά λυπημένος που δεν μπορεί να πλησιάσει τον καλύτερό του φίλο ούτε για να του δώσει ένα μήλο ή να παίξει λίγο μαζί του και πως έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη.

Λίγο πιο κάτω γράφει στα αγγλικά πως επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς αγώνες και βρήκε body guard έξω από τον σταύλο του αλόγου, ο οποίος δεν του επιτρέπει καν να πλησιάσει ούτε για να το χαϊδέψει!
Σίγουρα αυτή η κίνηση της Αθηνάς είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον γνωστό αναβάτη που η λατρεία του για τα άλογα είναι γνωστή και ήταν και η αφορμή για να γνωριστεί πριν από χρόνια με τη νεαρή τότε Αθηνά και δείχνει καθαρά το κλίμα "εκδίκησης" που επικρατεί ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Και προφανώς έπεται και συνέχεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved