Ωνάση – Αλβάρο: Αιματηρό διαζύγιο στις Βρυξέλλες
VIP Life

Ωνάση – Αλβάρο: Αιματηρό διαζύγιο στις Βρυξέλλες

Σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο στο Βρυξέλλες, θα μπει οριστικό τέλος στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο αλλά θα κριθεί και η... αποζημίωση που θα πρέπει να λάβει ο πρώην σύζυγος της «χρυσής» κληρονόμου για τα 11 χρόνια του γάμου τους.

Η μάχη έχει κορυφωθεί τον τελευταίο μήνα και μάλιστα η Αθηνά έχει ως δικηγόρο το διασημότερο του κόσμου που εξειδικεύεται σε θέματα διαζυγίων, τον Ρόμπερτ Κοέν. Είναι αποφασισμένη να «ταπεινώσει» τον άπιστο Αλβάρο και να μην του δώσει ούτε 1 ευρώ παραπάνω από τα 11 εκατομμύρια ευρώ που δικαιούται βάσει προγαμιαίου συμφωνητικού (ένα εκατομμύριο για κάθε χρόνο γάμου).

Ο γόης, άπιστος και δύο φορές ολυμπιονίκης Αλβάρο, γνωστός και ως Ντόντα, διεκδικεί πολλά περισσότερα, γύρω στα 400 εκατομμύρια ευρώ, καθώς η πλευρά του δηλώνει ότι είχαν συστήσει μαζί εταιρεία που οργάνωνε ιππικούς αγώνες, ακίνητη περιουσία, ιπποφορβεία και εκτροφεία αλόγων που κόστιζαν πολλά εκατομμύρια το καθένα και σε όλα αυτά δούλευε ο ίδιος προσωπικά, καθώς ήταν πολύ πιο έμπειρος από την Αθηνά, ενώ τα άλογα είναι όλη του η ζωή.

Η Αθηνά μετά από αυτό κατέφυγε στα δικαστήρια και κέρδισε το «πάγωμα» των 127 κοινών τραπεζικών τους λογαριασμών. Το δεύτερο «χτύπημα» της όμως ήταν ακόμη σκληρότερο, καθώς του πήρε το αγαπημένο του άλογο!

Μάλιστα, η Αθηνά είχε ζητήσει πίσω τα άλογα της πολύ πριν από τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Η πλευρά του Αλβάρο τότε ζήτησε να του επιτραπεί να πάρει μέρος στους αγώνες με το άλογο που είχε όλα αυτά τα χρόνια και με το οποίο είχε δηλωθεί στα επίσημα χαρτιά της ομοσπονδίας, το 10χρονο Κορνέτο Κ. Η Αθηνά υποχώρησε καθώς ως αθλήτρια και η ίδια καταλάβαινε ότι αν δεν του έδινε το άλογο, θα έμενε εκτός αγώνων.

Μετά τους αγώνες όμως έβαλε έναν κούκλο σεκιουριτά έξω από τους στάβλους όπου αναπαυόταν ο αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ Κορνέτο και απαγόρευσε στον Ντόντα ακόμα και να πλησιάσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved