Στάη – Μουνδρέας: Πάνε για γάμο;
VIP Life

Στάη – Μουνδρέας: Πάνε για γάμο;

Η γνωριμία του Νίκου Μουνδρέα με την Έλλη Στάη αποδείχθηκε καταλυτική για τις ζωές και των δυο, καθώς και η δημοσιογράφος έβγαινε από την πολύ δύσκολη περίοδο του επίπονου χωρισμού και του διαζυγίου της.

Η στιγμή ήταν καρμική. Αμέσως βρήκαν ο ένας στον άλλον το κίνητρο για να χαμογελάσουν ξανά και να προχωρήσουν στην προσωπική τους ζωή, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao φήμες θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν την επισημοποίηση της σχέσης του. Έτσι λοιπόν σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, με την ευκαιρία της πρώτης επετείου της γνωριμίας τους ο Νίκος Μουνδρέας με τη φινέτσα, τη διακριτικότητα και την αριστοκρατική συμπεριφορά που τον διακρίνει, φέρεται να εξέφρασε τα αισθήματα του στην Έλλη Στάη και να της ζήτησε να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Και ο ίδιος ο εφοπλιστής, όπως λένε οι ίδιες πηγές, αισθάνεται ότι πλέον έχει περάσει το δέον διάστημα από τη στιγμή που έχασε τη σύζυγο του με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι πλέον μπορεί να φτιάξει τη ζωή του ξανά.

Η αντίδραση της δημοσιογράφου ήταν η αναμενόμενη, καθώς και η ίδια τρέφει πολύ τρυφερά αισθήματα για το σύντροφο της και ο ένας χρόνος που έχουν ήδη περάσει μαζί ήταν από τους πιο ευτυχισμένους στη ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved