Τρώγονται σαν τα σκυλιά Αθηνά – Αλβάρο! Στα άκρα το πρώην ζευγάρι
VIP Life

Τρώγονται σαν τα σκυλιά Αθηνά – Αλβάρο! Στα άκρα το πρώην ζευγάρι

Η μάχη που έχει ξεσπάσει εδώ και μήνες ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον εν διαστάσει σύζυγο της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο δεν λέει να τελειώσει.

Απιστία, ασυμφωνία χαρακτήρων, κοροϊδία... όλα έχουν ακουστεί για τον λόγο που αυτός ο πλούσιος γάμος έφτασε στα άκρα, χωρίς όμως κανείς να παραδέχεται τι από όλα τα παραπάνω ισχύει.

Όσο κι αν ο Τύπος ήθελε τη χρυσή κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση να πατάει πόδι και να βγαίνει μπροστά με ψηλά το κεφάλι, πηγαίνοντας σε αγώνες με το άλογο της ή βγαίνοντας για ψώνια, φαίνεται πως εκείνη δεν το ξεπερνά με ευκολία.

Σε εμφάνιση της πρόσφατα στο Μονακό, οι φωτογραφίες την απεικονίζουν φανερά αδυνατισμένη, κάτι που σχολιάστηκε πολύ από την κοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το θέμα της περιουσίας ωστόσο που αναλογεί στον καθένα έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις, ώστε, εκτός από χρήματα και οικήματα, μοιράζουν έως και τα κατοικίδια τους.

Κάθε φορά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Freddo, που το πρώην ζεύγος συναντιέται, οι τόνοι ανεβαίνουν τόσο που τσακώνονται μέχρι να τους πει κάποιος να σταματήσουν. Έτσι, στο δικαστήριο δεν καταφεύγουν μόνο για τα λεφτά, τα κινητά και τα ακίνητα, αλλά ακόμη και για τα γατιά, τα σκυλιά, τα κουνέλια, τα άλογα και τους παπαγάλους.

Σύμφωνα μάλιστα με ξένα δημοσιεύματα, το δικαστήριο θα αποφασίσει ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους μετά το διαζύγιο πώς θα διαχειριστούν τα ζώα και τους στάβλους και αν θα ισχύει το επίδομα στην κόρη του Αλβάρο, μιας που η Αθηνά Ωνάση της πλήρωνε το σχολείο και μετά τον χωρισμό σταμάτησε. Ωστόσο, για το πανάκριβο σπίτι στο Βέλγιο οι δικαστές δεν έχουν αποφασίσει ακόμη σε ποιον θα δοθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved