Το «όχι» της Ωνάση που έφερε τη ρήξη με τον Αλβάρο
VIP Life

Το «όχι» της Ωνάση που έφερε τη ρήξη με τον Αλβάρο

Η Αθηνά Ωνάση είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους και ν’ αφήσει στον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο χωρίς… χρήματα, ενώ θέλει να βγει το διαζύγιο όσο πιο σύντομα γίνεται. 

Η εκδίκαση του διαζυγίου θα γίνει τον Απρίλιο σε δικαστήριο των Βρυξελλών όπου θα πέσουν και οι τίτλοι τέλους του γάμου τους.

Η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και γι’ αυτό μπλοκάρει όλες τις κλήσεις και μηνύματά του. Έχει ζητήσει και έχει κερδίσει το πάγωμα των κοινών λογαριασμών τους, ενώ πήρε πίσω τα άλογα που είχαν μεγάλη χρηματική αξία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian η πρώτη σοβαρή κρίση στον γάμο τους δεν ήταν με τις απιστίες του Αλβάρο, αλλά ήταν καθαρά οικονομικοί λόγοι.

Στις 29 Ιανουαρίου 2015, η Αθηνά Ωνάση συμπλήρωσε τα 30 της χρόνια και όλη η περιουσία πέρασε στα χέρια της. Τότε, ο Αλβάρο της πρότεινε να εμφανίζεται ως συνιδιοκτήτης μιας και ο ίδιος δούλευε αποκλειστικά στις επιχειρήσεις τους και συνείσφερε με τις γνώσεις και την εμπειρία του. Η άρνηση της Αθηνάς ήταν αυτή που έφερε ψυχρότητα ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα ο Αλβάρο ν’ αρχίσει να ξενοκοιτάει και η Αθηνά να χάνει κιλά και να εμφανίζεται αδυνατισμένη και δυστυχισμένη.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved