Βασίλισσα Ελισάβετ: Η ακύρωση του ταξιδιού της προκαλεί ανησυχία
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η ακύρωση του ταξιδιού της προκαλεί ανησυχία

Έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την ακύρωση του παραδοσιακού ταξιδιού που κάνει κάθε Χριστούγεννα. 

Συγκεκριμένα, φέτος, η βασίλισσα Ελισάβετ, λόγω ασθένειας δεν πήρε το τραίνο για το Sandringham, όπως ήταν προγραμματισμένο και όπως συνηθίζει εδώ και αρκετά χρόνια.

Η άφιξη της στο King’s Lynn σημαίνει την έναρξη των Χριστουγέννων για εκατομμύρια κόσμου. Αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και το προσωπικό του σιδηροδρόμου είχαν παραταχθεί για να περιμένουν την άφιξη της 90χρονης σήμερα το πρωί, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Περίπου μισή ώρα πριν την αναχώρησή της, ειδοποίησαν ξαφνικά τους φωτογράφους πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Πολλοί έκαναν λόγο για προληπτική ακύρωση του ταξιδιού, λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο, άλλοι εικάζουν πως η Ελισάβετ θα ταξιδέψει ιδιωτικά με ελικόπτερο στον προορισμό της. Ωστόσο επιβεβαιώθηκε από το παλάτι πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της υποφέρουν από «βαριά κρυολογήματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved