Το τρίτο στεφάνι του Αλβάρο και η κατάρα της πρώην
VIP Life

Το τρίτο στεφάνι του Αλβάρο και η κατάρα της πρώην

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ετοιμάζεται να παντρευτεί την βραζιλιάνα παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Αθηνά Ωνάση

Ο ολυμπιονίκης της ιππασίας έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στην προσωπική του ζωή κάτι που φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την νυν αγαπημένη του και την κόρη του. Μάλιστα, σε μια πρόσφατη φωτογραφία με τους τρεις τους, εκείνος έγραψε: «Τις λατρεύω». Όλα αυτά τα βλέπει και τα μαθαίνει η Αθηνά Ωνάση από κοινούς φίλους τους και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η χρυσή κληρονόμος παλεύει πάλι με την κατάθλιψη και την νευρική ανορεξία. Μάλιστα, ο ψυχολόγος που επισκέπτεται της έχει απαγορεύσει να διαβάζει τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, γίνεται λόγος για το γράμμα που άφησε η πρώην σύζυγος του «Ντόντα» πριν πέσει από το παράθυρο, αλλά και την κατάρα που άφησε, ενώ τότε η Αθηνά αψήφησε όσα έγραφε.

Το σημείωμα ήταν για τα παιδιά της, τον Αλβάρο και την Αθηνά Ωνάση και έγραφε: «Συγχωρήστε τη μαμά, αλλά η μοναξιά είναι μια τρομερή φυλακή, είναι σαν να ήταν κλειδωμένη μέσα μου, είμαι κουρασμένη, λυπάμαι, αλλά η έλλειψη με πονά. Σας αγαπώ παιδιά. Βίβιαν, αν και βρισκόμαστε πια σε άλλες ζωές, να ξέρεις ότι δεν σε εγκατέλειψα ποτέ. Ο πατέρας σου έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να σε πάρουν από μένα, δεν είχα καμία διέξοδο, θα είμαι παντού για σας, στο ποδόσφαιρο, στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Ντόντα, εύχομαι μια μέρα ο θεός να σας συγχωρέσει για αυτό που κάνατε με την Αθηνά και με τα παιδιά, λυπάμαι... Η Αθηνά δεν θα μάθει ποτέ πώς είναι η πραγματική αγάπη».

Τέλος, οι δυο πλευρές ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη δικαστική διαμάχη των τελευταίων χρόνων και όπως όλα δείχνουν η Αθηνά Ωνάση θα είναι η μεγάλη νικήτρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved