Kate Middleton: Έγινε γνωστό που ήταν όταν ο William «ξεσάλωνε» με την ξανθιά καλλονή
VIP Life

Kate Middleton: Έγινε γνωστό που ήταν όταν ο William «ξεσάλωνε» με την ξανθιά καλλονή

Πριν μερικές μέρες, είχε γίνει ντόρος για το «ξεσάλωμα» του πρίγκιπα William σε club των Ελβετικών Άλπεων έχοντας δίπλα του ξανθιά καλλονή. 

Αρκετοί βιάστηκαν να τον κρίνουν πως είχε αφήσει πίσω την Kate Middleton με τα δυο παιδιά τους, αλλά η αλήθεια είναι άλλη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε ταξιδέψει μαζί με τον σύζυγό της στην Ελβετία, αλλά εκείνη συνέχισε για το χειμερινό θέρετρο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις. Εκεί, σε ένα πολυτελές σαλέ με υπηρετικό προσωπικό και σεφ, η Κέιτ μαζί με την μικρότερη αδελφή της Πίπα και με φίλες τους έκαναν το «μπάτσελορ» πάρτι της Πίπα, η οποία αναμένεται να παντρευτεί στις 20 Μαΐου τον 41χρονο Τζέιμς Μάθιους.

«Η Πίπα λατρεύει το σκι έτσι αυτή ήταν η πρώτη της επιλογή για ένα μπάτσελορ πάρτι για γυναίκες. Έμειναν σε ένα σαλέ με αποκλειστική περιποίηση, με καμαριέρες και σεφ, ο οποίος φρόντισε να τις "κακομάθει". Οι ιδιοκτήτες ήθελαν να εντυπωσιάσουν τις υψηλές επισκέπτριες και τις γέμισαν δώρα. Τους έδωσαν ρολόγια Swatch, αρώματα και δερμάτινα σημειωματάρια. Ήταν ένα μικρό ιδιωτικό πάρτι και πέρασαν καταπληκτικά», δήλωσε στη Sun φίλος του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved