Γαλαζοαίματος με six pack και εργένης
VIP Life

Γαλαζοαίματος με six pack και εργένης

Κορίτσια τρέξτε. 

Ο 25χρονος πρίγκιπας, Αμπντούλ Ματίν είναι το 10ο παιδί του σουλτάνου του Μπρουνέι και 6ος στη διαδοχή του θρόνου του πατέρα του, επιδεικνύει το αθλητικό κορμί και το πολυτελές lifestyle του μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει καθημερινά.

O λάτρης των σπορ, και ιδιαιτέρως του ποδοσφαίρου, του πόλο, των πολεμικών τεχνών, του σκι και των καταδύσεων, καθώς και επαγγελματίας παίκτης μπάντμιντον, δεν διαθέτει μονάχα six pack, αλλά ολόκληρο το «πακέτο». Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στις πολιτικές επιστήμες στο Βασιλικό Κολέγιο του Λονδίνου έκανε μεταπτυχιακό στη διεθνή διπλωματία στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Έχοντας ολοκληρώσει σε ηλικία 18 ετών 44 εβδομάδες εκπαίδευσης στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σάντχερστ το 2016, προήχθη σε υπαρχηγό των ενόπλων δυνάμεων του Μπρουνέι. «Αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχω κάνει, γιατί με βοήθησε να γίνω σωματικά και πνευματικά δυνατός» δήλωσε σε συνέντευξή του στην ταϊλανδέζικη έκδοση του «GQ». Οσο για τα πριγκιπικά καθήκοντά του, περιλαμβάνουν σειρά φιλανθρωπικών έργων αλλά και την εκπροσώπηση του πατέρα του σε διεθνές επίπεδο.

Ο πατέρας του, ο σουλτάνος Χασανάλ Μπολκιάχ του Μπρουνέι, θεωρείται από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με περιουσία που υπερβαίνει τα 18 δισ. ευρώ. Η μητέρα του ήταν η δεύτερη σύζυγος του σουλτάνου, από την οποία χώρισε το 2003. Παρά τον αμύθητο πλούτο της οικογένειάς του, ο 25χρονος Αμπντούλ Ματίν υποστηρίζει ότι έχει παραμείνει προσγειωμένος και χαρακτηρίζει εαυτόν «γλυκό, απλό και αστείο», ωστόσο από τις φωτογραφίες που αναρτά στα social media προκύπτει ότι έχει ακριβά γούστα.

Για κατοικίδιά του έχει τίγρεις και λεοπαρδάλεις μωρά, με τα οποία μοιράζεται ακόμη και το κρεβάτι του, ενώ τον πολύ ελεύθερο χρόνο του τον περνά κάνοντας αθλοπαιδιές, όπως καταδύσεις και ιππασία. Οι θαυμάστριές του, πάντως, δεν χρειάζεται να αγχώνονται αν δεν έχουν να επιδείξουν αντίστοιχες πολυτέλειες, αφού ο ίδιος δηλώνει ότι αναζητά μια απλή, αληθινή και αυθεντική κοπέλα για σύντροφο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved