Ινκόγκνιτο και πάλι στην Αθήνα η βασίλισσα Σοφία
VIP Life

Ινκόγκνιτο και πάλι στην Αθήνα η βασίλισσα Σοφία

Κοινό μυστικό αποτελεί ότι η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και ο Χουάν Κάρλος μπορεί να μην πήραν τελικά το διαζύγιο που συζητιόταν εντονότατα, αλλά η απόσταση μεταξύ τους είναι πλέον πολύ μεγάλη.

Εξ αυτού του λόγου, η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρίσκει πολύ συχνά αφορμές να επισκέπτεται την Αθήνα και να βλέπει φίλους και αγαπημένα μέρη της.

Την περασμένη Παρασκευή, συνοδευόμενη από δύο άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη Μαδρίτη. Στο αεροδρόμιο την περίμεναν μέλη της υπηρεσίας φρούρησης VIP της Ελληνικής Αστυνομίας, που προστέθηκαν διακριτικά στην ομάδα της ασφάλειας της, και την οδήγησαν μέχρι το ξενοδοχείο Χίλτον, όπου κατέλυσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, στην σύντομη παραμονή της συναντήθηκε με δύο καλούς οικογενειακούς φίλους της που ζουν στην Ελλάδα. Το απόγευμα της Κυριακής επέστρεψε στη Μαδρίτη, αλλά μετά το Πάσχα θα επιστρέψει, ενώ παράλληλα προγραμματίζει ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της να το περάσει στην Ελλάδα, πιθανότατα μαζί με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την οικογένεια του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved