Οι γκάφες του πρίγκιπα Φίλιππου με τις άμαξες
VIP Life

Οι γκάφες του πρίγκιπα Φίλιππου με τις άμαξες

Μία από τις άγνωστες γκάφες του ομολόγησε πρώτη φορά ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι έριξε μια βασιλική άμαξα σε λίμνη και κατέστρεψε σχεδόν όλη τη σχετική βασιλική συλλογή, όταν αποφάσισε να καταπιαστεί με το σπορ των αγώνων ταχύτητας με άμαξα.

Στην πρώτη συνέντευξή του μετά την παραίτησή του από τα βασιλικά καθήκοντά του, ο δούκας του Εδιμβούργου, σύμφωνα με την espresso, αποκάλυψε ότι στα 50 του αποφάσισε να σταματήσει το πόλο με άλογα και να ασχοληθεί με ένα πιο ασφαλές σπορ, όπως οι αγώνες με άμαξες. «Έψαχνα να δω τι άλλο μπορούσα να κάνω. Σκέφτηκα ότι έχουμε άλογα και άμαξες, κι έτσι δανείστηκα τέσσερα άλογα από τους βασιλικούς στάβλους και τα πήγα στο Νόρφολκ για εξάσκηση» είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι οι άμαξες με τις οποίες εξασκούνταν, που ήταν και αντίκες, πήγαιναν συχνά για επισκευή.

Το ίδιο συνέβαινε φυσικά και με την αγαπημένη του άμαξα, η οποία ονομαζόταν «Balmoral Dog Cart» και τον συνόδευε στους αγώνες του.

«Χρειαζόταν κάθε χρόνο ανακατασκευή, γιατί την τράκαρα συχνά. Την είχα πάρει και στην Πολωνία για διεθνείς αγώνες. Εκείνη τη φορά δεν τράκαρα, αλλά συνήθως την κατέστρεφα» πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι μια φορά την είχε ρίξει ακόμα και σε λίμνη. Εχοντας κουραστεί από τα συνεχή προβλήματα που αντιμετώπιζε μαζί της σε κάθε αγώνα, ανέθεσε στην πορεία στους μηχανικούς του Σάντριγχαμ να του κατασκευάσουν μία «άφθαρτη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved