Νέες θεωρίες συνωμοσίας. Έβαλαν τον οδηγό του Fiat που ενεπλάκη στο τροχαίο της Diana να τη σκοτώσει
VIP Life

Νέες θεωρίες συνωμοσίας. Έβαλαν τον οδηγό του Fiat που ενεπλάκη στο τροχαίο της Diana να τη σκοτώσει

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες μέρες από τότε που η Πριγκίπισσα Diana άφηνε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Φαίνεται πώς ακόμα υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, καθώς υπάρχουν μάρτυρες και εμπλεκόμενοι που δεν έχουν μιλήσει.

Ο Le Van Thanh είναι ο άνθρωπος που κατά τη Scotland Yard, γνωρίζει πολλά αλλά κρατά το στόμα του κλειστό. Φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο, αλλά ο ίδιος το αρνείται. Είναι ο ιδιοκτήτης ενός Fiat Uno, ίδιου με αυτό που χτύπησε η Mercedes της Diana λίγο πριν τη σύγκρουση στο τούνελ. Και όχι μόνο αυτό. Βρισκόταν στο Παρίσι όταν έγινε το τροχαίο και είχε μαζί του και ένα ροντβάιλερ. Μάρτυρας είχε καταθέσει τότε ότι στο Uno που ενεπλάκη στο τροχαίο υπήρχε και ένας μεγαλόσωμος σκύλος.

Η θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί θέλει το λευκό Fiat Uno να συγκρούστηκε σκόπιμα με τη Mercedes για να προκληθεί το τροχαίο. Μάλιστα ότι το οδηγούσε ένας δολοφόνος για να αναγκάσει την Mercedes να μπει στο τούνελ Αλμά, όπου και χρησιμοποιήθηκαν έντονα φλας για να τυφλώσουν τον οδηγό και να τον αναγκάσουν να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Πηγές που επικαλείται η Daily Mail, ανέφεραν ότι οι καθυστερήσεις στον εντοπισμό του Thanh ως πιθανού οδηγού του Fiat μαζί με γκάφες των γαλλικών αρχών στην ιατροδικαστική εξέταση του οδηγού της Mercedes πυροδότησαν τις θεωρίες συνωμοσίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved