Ετοιμάζει την παραίτηση της η Βασίλισσα Ελισάβετ;
VIP Life

Ετοιμάζει την παραίτηση της η Βασίλισσα Ελισάβετ;

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι έτοιμη να παραιτηθεί όταν γίνει 95 ετών. 

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα είναι κάτι που σκέφτεται πολύ σοβαρά. Βέβαια, μπορεί να παραδώσει τον τίτλο της στον γιο της Κάρολο, αλλά θα συνεχίσει να έχει τις ίδιες αρμοδιότητες.

Όταν στέφθηκε βασίλισσα σε ηλικία 21 ετών, είχε υποσχεθεί να μην παραιτηθεί ποτέ από τον τίτλο της. Και «να παραμείνει αφοσιωμένη στην υπηρεσία της μεγάλης αυτοκρατορικής οικογένειας που όλοι ανήκουμε». Η βασίλισσα Ελισάβετ σχεδιάζει όταν γίνει 95 ετών να εφαρμόσει το Regents Act. Αυτό σημαίνει πως ο μεγαλύτερος γιος της πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει βασιλιάς ενώ είναι ακόμα ζωντανή.

«Έχω μιλήσει σε αρκετούς ανθρώπους κοντά στη βασιλική οικογένεια και κατέστησαν σαφές πως οι προετοιμασίες μετάβασης προχωρούν», αναφέρει ο Robert Jobson της Dailymail. «Όλοι έχουν επιβεβαιώσει πως μια αντιβασιλεία με τον Κάρολο είναι δυνατή. Είναι πιστή στον πυρήνα της. Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει επίγνωση της ηλικίας της και θέλει να σιγουρευτεί ότι όταν έρθει αυτή η ώρα, η μετάβαση του Στέμματος είναι απρόσκοπτη. Καταλαβαίνω πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει σκεφτεί προσεκτικά το θέμα. Πιστεύει ότι αν είναι ακόμα ζωντανή στα 95, θα εξετάσει σοβαρά να περάσει τη βασιλεία στον Κάρολο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved