«Χρυσός» γάμος στη Νέα Υόρκη
VIP Life

«Χρυσός» γάμος στη Νέα Υόρκη

Η εγγονή της Ντόντας Βορίδη και του Γιώργου Εμπειρίκου είπε το «Yes I do» στo γιo του αείμνηστου Αρθουρ Γκούντχαρτ Αλτσχούλ, ισχυρό επιχειρηματία και group partner της Goldman Sachs

Οταν μια γόνος εφοπλιστικής οικογένειας (Γουλανδρή από την πλευρά της γιαγιάς της, Εμπειρίκου από την πλευρά του παππού της) παντρεύεται έναν ζάπλουτο τραπεζίτη, τότε δικαίως η τελετή αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα λαμπρότερα γεγονότα του φετινού χειμώνα.

Αν και η σχέση των δύο χρυσών κληρονόμων δεν μετρά πολύ καιρό, όπως όλα δείχνουν, ανακάλυψαν γρήγορα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο ζωής και αποφάσισαν να την επισημοποιήσουν.

Αμφότεροι αγαπημένο θέμα των κοσμικών στηλών των περιοδικών, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων ένιωσαν αμέσως ότι τους ένωναν πολλά.

Ο έρωτάς της Κάθριν Εμπειρίκου και του Άρθουρ Αλτσούλ τζούνιορ, ήταν κεραυνοβόλος και σύντομα όρισαν από κοινού την ημερομηνία του γάμου τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο. Η είδηση ήταν αρκετή για να κάνει τις κυρίες των κοσμικών σαλονιών να αρχίσουν να ράβονται από τώρα και τα lifestyle έντυπα ετοιμάζονται για το υπέρλαμπρο μυστήριο, το οποίο θα γίνει στη Νέα Υόρκη, όπου άλλωστε ζουν οι δύο ερωτευμένοι νέοι τα τελευταία χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved