Ποιο νησί αγοράζει ο Σεΐχης του Κατάρ;
VIP Life

Ποιο νησί αγοράζει ο Σεΐχης του Κατάρ;

Ο Σεΐχης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θανί δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και τα νησιά της. 

Σχεδόν, κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την χώρα μας με την θαλαμηγό του για τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένεια του. Κάθε φορά που βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος εκφράζει την επιθυμία του για ν’ αποκτήσει τον δικό του παράδεισο, αλλά κάτι γίνεται και το όνειρο του δεν πραγματοποιείται.

Αυτή την φορά, σύμφωνα με το Secret επισκέφθηκε την Κύθνο και εντυπωσιάστηκε με την βραχονησίδα Άγιος Λουκάς που ενώνεται με την παραλία Κολώνες. Η τοποθεσία ήταν κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον του Σεϊχη και χωρίς δεύτερη σκέψη κίνησε διαδικασίες για να δει πως μπορεί να την αποκτήσει. Μάλιστα, δεν είναι ο μοναδικός που έχει εκφράσει αυτή την επιθυμία, αφού σχεδόν κάθε καλοκαίρι επιχειρηματίες δείχνουν την προτίμησή τους στην βραχονησίδα.

Τέλος, ο Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θανί απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του, ενώ ένα ελικόπτερο έκανε συχνά διαδρομές από την θαλαμηγό προς το νησί προκειμένου να ξεναγηθούν στα όμορφα μέρη του νησιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved