Χρουσαλά-Πατίτσας: Φρούριο η βίλα τους στο Ελληνικό. Αγωνία για την ασφάλεια των παιδιών τους
VIP Life

Χρουσαλά-Πατίτσας: Φρούριο η βίλα τους στο Ελληνικό. Αγωνία για την ασφάλεια των παιδιών τους

Η βίλα τους στο Ελληνικό έχει μετατραπεί σε… φρούριο. 

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας μένουν σε ένα σπίτι 1000 τμ. Το οποίο και βρίσκεται σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων στο Ελληνικό. Εκεί έχουν χτίσει τον δικό τους επίγειο παράδεισο, τον οποίο και έχουν μετατρέψει σε… φρούριο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Χάι, το ζευγάρι αποφάσισε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια του σπιτιού του. Ψηλά κάγκελα, δέντρα πυκνά και ψηλά για να μην αφήνουν κανέναν να μπορεί να δει πίσω από αυτά, μια επιβλητική πόρτα στην είσοδο, αλλά και πολλές κάμερες σε κάθε γωνία του οικοπέδου, οι οποίες καταγράφουν κάθε κίνηση 24 ώρες το 24ωρο.

Έχουν αγοράσει ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά φύλακες και όχι μόνο. Υπάρχει ειδικό φρούριο στην αυλή τους, ενώ και το σπίτι τους είναι καλωδιωμένο με κάμερες ασφαλείας, ανιχνευτές κίνησης, συναγερμούς και ειδικά συστήματα που ενεργοποιούνται αν για κάποιο λόγο κοπεί το ρεύμα.

Τόσο η Μαριέττα Χρουσαλά όσο και ο Λέων Πατίτσας θέλουν να είναι απολύτως ασφαλή τα παιδιά τους, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παιδιών από εύπορες οικογένειες που έχουν γίνει στόχοι απαγωγέων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved