Βγήκαν τα μαχαίρια στην πριγκιπική οικογένεια για την κληρονομιά των 150 εκατ. λιρών
VIP Life

Βγήκαν τα μαχαίρια στην πριγκιπική οικογένεια για την κληρονομιά των 150 εκατ. λιρών

Μπορεί να είναι... πριγκιπική οικογένεια, αλλά σε ότι έχει να κάνει με λεφτά και κληρονομιά, είναι και εκείνοι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που παλεύουν για να πάρουν την μερίδα του λέοντος.

Κληρονομιά 150 εκατομμυρίων λιρών τους άφησε η Ιταλίδα μητέρα τους και σταρ του ιταλικού κινηματογράφου, η οποία «είχε εμμονή με το να παντρεύεται πρίγκιπες».

Η Εντοάρντα Κροτσιάνι, 77 ετών, πρέπει να καταβάλει 149 εκατομμύρια λίρες που πήρε από ένα καταπίστευμα που είχε δημιουργηθεί για τα δύο κορίτσια όταν εκείνες ήταν ακόμη έφηβες σύμφωνα με το Royal Court του Τζέρσεϊ.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου: «Η κυρία Κροτσιάνι, φοβάται τη μοναξιά, γι’ αυτό και θέλει να έχει τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο. Η Κριστιάνα αναγνώρισε πως ζούσαν έναν εξαιρετικά λαμπερό και πολυτελή τρόπο ζωής, αλλά δεν είχαν καμία ανεξαρτησία ή προσωπική ζωή. Το περιέγραψε ως χρυσή κόλαση».

Το 2010, περίπου 100 εκατομμύρια λίρες σε επενδύσεις και έργα τέχνης ελήφθησαν από το λογαριασμό και μεταφέρθηκαν στο όνομα της Εντοάρντα. Φυσικά η Κριστιάνα θέωρηση πως τα χρήματα δόθηκαν κρυφά στην αδερφή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved