Jessica Hart: Ξήλωσε από το διαμέρισμά της ό,τι της θύμιζε τον Νιάρχο και το ανακαίνισε πλήρως!
VIP Life

Jessica Hart: Ξήλωσε από το διαμέρισμά της ό,τι της θύμιζε τον Νιάρχο και το ανακαίνισε πλήρως!

Aέρας αλλαγής και διάθεσης να απαλλαγεί από το παρελθόν πνέει στη ζωή του διάσηµου µοντέλου Τζέσικα Χαρτ, η οποία, λίγο µετά τον χωρισµό της από τον Σταύρο Νιάρχο, άλλαξε εκ βάθρων το διαμέρισμα όπου ζούσε κάποτε µαζί του στη Νέα Υόρκη, σε µία ανάγκη της προφανώς να κάνει µία νέα αρχή που δεν θα της θυµίζει τίποτα από τον... πρότερο βίο της µαζί του.

Η ίδια φωτογραφήθηκε πριν από λίγες εβδοµάδες στο εκπληκτικό διαµέρισµά της στην αµερικανική µεγαλούπολη για λογαριασµό του διάσηµου περιοδικού «Architectural Digest». Τη διακόσµησή του ανέλαβε ο διάσηµος inner designer Remy Renzullo, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασµένος από τη συνεργασία του µε την καλλονή από την Αυστραλία. Η Τζέσικα Χαρτ πήρε την απόφαση να ανακαινίσει το διαµέρισµά της µετά το τέλος ενός µεγάλου έρωτα που κράτησε επτά ολόκληρα χρόνια, αλλά τελικά δεν τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας.
Παρόλο που ο εκπρόσωπος Τύπου της δήλωσε ότι η Τζέσικα και ο Σταύρος παραµένουν φίλοι, λέγεται έντονα πως ο χωρισµός στοίχισε πολύ συναισθηµατικά στην ίδια και πως ακόµα δεν τον έχει ξεπεράσει. Για πολλούς απόδειξη αποτελεί η σπασµωδική κίνησή της να... ξηλώσει ό,τι τον θύµιζε στο διαµέρισµά της και να κρατήσει µόνο αντικείµενα αξίας και πανάκριβα έργα τέχνης που της είχε χαρίσει ο Σταύρος Νιάρχος. Το σπίτι της Χαρτ βρίσκεται στη συνοικία Gramercy του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, γειτονιά στην οποία έχουν σπίτια πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Τζένιφερ Ανιστον και η Τζούλια Ρόµπερτς. ∆ιαθέτει µια κρεβατοκάµαρα που επικοινωνεί µε ένα δεύτερο δωµάτιο, το οποίο έχει µετατραπεί σε ένα τεράστιο walk-in-closet. Ο χώρος αυτός είναι και η αγαπηµένη γωνιά της Τζέσικα, καθώς περνά αµέτρητες ώρες αναζητώντας το κατάλληλο σύνολο για την εκάστοτε δηµόσια εµφάνιση που πραγµατοποιεί. Τα φθινοπωρινά χρώµατα δεσπόζουν στον χώρο, µε το βαθύ πορτοκαλί και το καφέ να ξεχωρίζουν. Το διαµέρισµα έχει επίσης µια εκπληκτική τραπεζαρία µε λευκούς τοίχους και µια µοντέρνα κουζίνα µε συσκευές-έργα τέχνης, ενώ το σαλόνι είναι διακοσµηµένο µε έργα φηµισµένων καλλιτεχνών. Ξεχωρίζουν εκείνα των Richard Prince και Enoc Perez, που απεικονίζουν την ίδια, όπως βέβαια και σπουδαίοι και πανάκριβοι συλλεκτικοί πίνακες ζωγραφικής κορυφαίων καλλιτεχνών που της είχε χαρίσει, σύμφωνα με τη real, ο Σταύρος Νιάρχος - τα µόνα αντικείµενα που κράτησε από αυτόν η ίδια στο διαµέρισµά της. Στη διάρκεια της φωτογράφισης, πάντως, για το διάσηµο περιοδικό διακόσµησης, η Τζ. Χαρτ έδειχνε χαλαρή και ήρεµη, όχι όµως και ευτυχισµένη, γεγονός που -σύµφωνα µε δικούς της ανθρώπους- οφείλεται στον πρόσφατο χωρισµό της, τον οποίο ακόµα δεν έχει ξεπεράσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved