Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας: Τι της είπε η χαρτορίχτρα;
VIP Life

Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας: Τι της είπε η χαρτορίχτρα;

Μια... χαρτορίχτρα συμβουλεύτηκε η Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και η πρόβλεψή της τελικά ήταν σωστή.

Μια χαρτορίχτρα ταρό στην Τασμανία «είδε» το μέλλον της και της έκανε μια σχετική πρόβλεψη.

Σύμφωνα με τα χαρτιά, όπως αποκαλύπτει η σημερινή πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Kristeligt Dagblad», η ζωή της θα άλλαζε σύντομα, όταν θα γνώριζε έναν άντρα από το εξωτερικό, θα άφηνε τη δουλειά της και θα μετακόμιζε στην Ευρώπη, όπου θα γινόταν πολύ διάσημη. Έφυγε μη πιστεύοντας λέξη, όπως παραδέχτηκε η 45χρονη σήμερα πριγκίπισσα, και συνέχισε τη ζωή της.

Λίγο καιρό αργότερα, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ το 2000, ενώ βρισκόταν στο μπαρ Slip Inn Σίδνεϊ, γνώρισε έναν άντρα σε μια παρέα, που της συστήθηκε ως Φρεντ, και έπιασαν κουβέντα. Δεν γνώριζε ποιος είναι. Έμαθε αργότερα, όταν κάτι είχε αρχίσει να γεννιέται μεταξύ εκείνης και του Φρεντ ή Φρέντερικ, διαδόχου πρίγκιπα της Δανίας. Τον πρώτο χρόνο της γνωριμίας τους είχαν μια σχέση εξ αποστάσεως, με τον πρίγκιπα να πραγματοποιεί συχνά μυστικά ταξίδια στην Αυστραλία.

Το 2001 η Μαίρη μετακόμισε στη Δανία, τον Οκτώβριο του 2003 αρραβωνιάστηκαν, τον Μάιο του 2004 παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν μια υπέροχη οικογένεια και τέσσερα παιδιά.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved