«Βροχή» οι παραιτήσεις στο Μπάκινγκχαμ…
VIP Life

«Βροχή» οι παραιτήσεις στο Μπάκινγκχαμ…

Ένας ένας "εγκαταλείπουν το καράβι" οι σεφ του Buckingham…

Δεν στεριώνει... σεφ για σεφ στο παλάτι και οι λόγοι είναι πολλοί. Οι βασιλικοί σεφ παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο. Μπορεί ο τίτλος αυτός να είναι... άκρως τιμητικός, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και μια εύκολη δουλειά. Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο να ικανοποιείς την βασίλισσα Ελισάβετ και όλη την βασιλική οικογένεια.

Και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι οι σεφ που έχουν δουλέψει κατά καιρούς στο παλάτι. Ο τίτλος του σεφ της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα… μαρτύριο χωρίς τέλος.

Για να καταλάβει κανείς τι εννοουμε, μόνο τους τελευταίους μήνες 7 επίλεκτα μέλη της βασιλικής κουζίνας έφτασαν στα όρια τους και παραιτήθηκαν. Οι λόγοι; Ο υπερβολικός φόρτος εργασίας σε συνδυασμό με τις εξωφρενικές απαιτήσεις των γαλαζοαίματων, οι οποίοι τους ήθελαν πανταχού παρόντες στις διάφορες κατοικίες τους 24 ώρες το 24ωρο!

Φτάσανε λοιπόν στα όριά τους, τα... βροντήξανε και φύγανε. Καλύτερα κάπου με λιγότερα λεφτά και μικρότερη... αίγλη, παρά τα όσα ζούσαν στο Buckingham.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved