Ο θείος της Kate Middleton γρονθοκόπησε τη γυναίκα του και την άφησε αναίσθητη
VIP Life

Ο θείος της Kate Middleton γρονθοκόπησε τη γυναίκα του και την άφησε αναίσθητη

«Πονοκέφαλος» για την Kate Middleton έπειτα από την απαράδεκτη συμπεριφορά του θείου της, ο οποίος κινδυνεύει και με φυλάκιση.

Δεν μπορείς να ελέγξεις την συμπεριφορά των συγγενών σου... Τι να κάνει και η Kate Middleton, η οποία βρίσκεται και εκείνη στο στόχαστρο των Media λόγω του θείου της.

Όχι μόνο γρονθοκόπησε την σύζυγό του, αλλά την κλωτσούσε και αλύπητα, αφήνοντάς την αναίσθητη.

Ο Gary Goldsmith εμφανίστηκε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε την απρεπή συμπεριφορά του, λέγοντας μεν ότι επιτέθηκε στην σύζυγό του, αλλά τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιέγραψε εκείνη. Είπε ότι απλά της έδωσε μερικές... σφαλιάρες. Ο ταξιτζής όμως που μετέφερε το ζευγάρι στο σπίτι έπειτα από έξοδο κατέθεσε στο δικαστήριο και έδωσε μια άλλη εικόνα του τι έγινε.

Είπε ότι ο Gary ήταν τύφλα στο μεθύσι και μόλις έφτασαν στην εξώπορτα του σπιτιού τους, εκείνος άρχισε να την χτυπά ανελέητα στο πρόσωπο με ένα γάντζο, με αποτέλεσμα εκείνη να σωριαστεί στο πάτωμα.

Στη συνέχεια άρχισε να την κλωτσά, ενώ εκείνη είχε κλειστά τα μάτια της και δεν αντιδρούσε για 15 δευτερόλεπτα. Ο θείος της Kate Middleton αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 6 μήνες, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved