O «χρυσός κόσμος» της κόρης του Mister Formula 1
VIP Life

O «χρυσός κόσμος» της κόρης του Mister Formula 1

Το δικό της παλάτι από πάγο, καθώς και προσωπικό μπάτλερ έχει η τριών ετών κόρη της Ταμάρα Έκλεστοουν, ενώ για τον εαυτό της η κληρονόμος του πρώην επικεφαλής της Formula 1 έχει αγοράσει χρυσή μπανιέρα.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις καθημερινές απολαύσεις της οικογένειας της Ταμάρα, η οποία άνοιξε την πόρτα του χλιδάτου σπιτιού της στο Λονδίνο στην κάμερα του νέου reality της.

Η 33χρονη κληρονόμος της περιουσίας 2.780.000.000 ευρώ του Μπέρνι Εκλεστον και ο 36χρονος σύζυγός της Τζέι Ράτλαντ έχουν προσωπικό που ξεπερνά τα 50 άτομα στο σπίτι που αγόρασαν στο Κένσινγκτον το 2011, πληρώνοντας 50.000.000 ευρώ.

Οπως αποκάλυψε σε σύντομο διαφημιστικό βίντεο του νέου επεισοδίου του reality «Tamara's World» η Ταμάρα, σύμφωνα με την espresso, έχει προσλάβει για τον εαυτό της αλλά και για την κόρη της Σοφία προσωπικούς μπάτλερ και βοηθούς. Τα καθήκοντά τους περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την καθαριότητα του σπιτιού, η αξία του οποίου έχει πλέον εκτοξευτεί στα 78.000.000 ευρώ, και το σιδέρωμα των ρούχων τους.

Αναλαμβάνουν, επίσης, να θυμίσουν στην Ταμάρα τα ραντεβού της για μασάζ, τις συνεδρίες ομορφιάς και το γυμναστήριο, ενώ ο σεφ του σπιτιού Τζόνα είναι υπεύθυνος να βγάζει βόλτα τους περίπου 10 σκύλους της οικογένειας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved