Δεν φαντάζεστε ποιος Έλληνας θα παντρέψει τον Πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle
VIP Life

Δεν φαντάζεστε ποιος Έλληνας θα παντρέψει τον Πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle

Θα αποτελέσει τον γάμο της χρονιάς αναμφισβήτητα και ήδη στην Αγγλία όλα κινούνται στους ρυθμούς του ζευγαριού και του επικείμενου γάμου του την Άνοιξη.

Ο πρίγκιπας Harry θα παντρευτεί την Meghan Markle και ήδη συζητιούνται όλες οι λεπτομέρειες γύρω από τον γάμο του πέμπτου στη σειρά διάδοχου του στέμματος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Μάιο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ. Τον λογαριασμό αναμένεται να πληρώσει η βασιλική οικογένεια, με τον εκπρόσωπο του παλατιού Τζεισον Κνάουφ να αναφέρει ότι θα καλύψει τα έξοδα της δεξίωσης, της μουσικής αλλά και του στολισμού.

Ο γάμος αυτός όμως αποκτά πλέον και ελληνικό ενδιαφέρον. Σύμφωνα το περιοδικό Λοιπόν, εκτός από τους Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές που αναμένεται να δώσουν το «παρών» είναι πολύ πιθανό και ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού να είναι Έλληνας.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος, ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, διατηρεί εδώ και χρόνια φιλία με τον πρίγκιπα Χάρι και είναι σχετικά κοντά στην ηλικία, ενώ κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τους δεσμούς της πρώην ελληνικής βασιλικής οικογένειας με αυτή της Βρετανίας. Άλλωστε, ο υπέργηρος σύζυγος της Ελισάβετ πρίγκιπας Φίλιππος έχει ελληνικές ρίζες καθώς γεννήθηκε στην Ελλάδα και ο πατέρας του ήταν ο πρίγκιπας Ανδρέας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved