Οι κοινές θνητές που βρήκανε τον... πρίγκιπα τους
VIP Life

Οι κοινές θνητές που βρήκανε τον... πρίγκιπα τους

Δεν είναι γαλαζοαίματες, όμως κατάφεραν να βρουν τον πρίγκιπα και εκείνες με την σειρά τους να γίνουν πριγκίπισσες.

Η πρώτη φορά που κάποια παντρεύεται γαλαζοαίματο, χωρίς εκείνη να ανήκει σε αυτό τον κύκλο ήταν ή Γκρέις Κέλι, η οποία έγινε παράδειγμα προς μίμηση και για τις υπόλοιπες.
Το 1955 στο Φεστιβάλ Καννών, γνώρισε τον πρίγκιπα του Μονακό. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν ζευγάρι και το 1956 παντρεύτηκαν. Οι δυο τους απέκτησαν τρία παιδιά, αλλά το 1982 έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο. Αυτή τη απώλεια κόστισε τόσο στον Ρενιέ όσο και στα παιδιά τους.

Η αθλήτρια Σαρλέν Γουίτστοκ «έκλεψε» την καρδιά του πρίγκιπα Αλρέρτο και εκείνος την έκανε πριγκίπισσα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000 σε έναν αγώνα κολύμβησης, ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή το 2006. Βέβαια, παντρεύτηκαν το 2014 και απέκτησαν δυο δίδυμα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είναι το πιο διάσημο γαλαζοαίματο ζευγάρι και όχι άδικα. Ο γάμος τους μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση σε όλο τον κόσμο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο που φοιτούσαν το 2001. Στην αρχή έγιναν φίλοι, αλλά ο έρωτας δεν άργησε να έρθει. Οι δυο τους έχουν δυο παιδιά και τον Απρίλιο περιμένουν και το τρίτο.

Άλλη μια Σταχτοπούτα που έγινε πριγκίπισσα είναι η Λετίθια Ορτίθ. Η δημοσιογράφος από το 2014 είναι η νέα βασίλισσα της Ισπανίας, αφού ο σύζυγος της Βασιλιάς Φίλιππος διαδέχτηκε στον θρόνο τον πατέρα του. Η Λετίθια εγκατέλειψε το δελτίο ειδήσεων και έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των δυο κοριτσιών τους την Ελεονώρα και τη Σοφία.

Τα αδέλφια Παύλος και Νικόλαος Γλύξμπουρκ παντρεύτηκαν γυναίκες που δεν ήταν γαλαζοαίματες, όμως στέκονται στο πλευρό τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Ελβετία και τον Ιούλιο του 1995 παντρεύτηκαν. Ο Νικόλαος και η Τατιάνα έγιναν ζευγάρι το 2003 ενώ το 2010 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις Σπέτσες.

Ο τελευταίος αυτοκράτορας της Ουαλίας , πρίγκιπας Τζόελ Μακόνεν γνώρισε την γυναίκα της ζωής του στην Ουάσινγκον. Η 22χρονη Αμερικανίδα εντυπωσιάστηκε και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Ο γάμος τους έγινε πρόσφατα με 13 ιερείς σε ορθόδοξο ναό στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Τέλος, η γνωριμία του Πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ με την Σοφία Χέλγκβιτσ σόκαρε τους πολίτες της Σουηδίας, καθώς εκείνη είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι Paradise Hotel και είχε σκανδαλίσει το τηλεοπτικό κοινό με τα ημίγυμνα πλάνα της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και έχει αποκτήσει ένα παιδί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved