Τα σχέδια του Ριμπολόβλεφ για τον Σκορπιό – Δείτε τι θα φτιάξει στο πρώην νησί του Ωνάση
VIP Life

Τα σχέδια του Ριμπολόβλεφ για τον Σκορπιό – Δείτε τι θα φτιάξει στο πρώην νησί του Ωνάση

Έξι σχεδόν χρόνια έχουν περάσει από την Άνοιξη του 2013 όταν και έγινε γνωστό πως ολοκληρώθηκε μετά από μήνες διαπραγματεύσεων η πώληση του μυθικού Σκορπιού του Αριστοτέλη Ωνάση, στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι ΡιμπολόΒλεφ και στις εταιρίες που έχει δημιουργήσει η κόρη του, η Εκατερίνα, αντί ενός αστρονομικού ποσού που άγγιζε τα 150 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό που στην πραγματικότητα οραματίστηκε ο Ρώσος για τον Σκορπιό είναι η δημιουργία ενός ιδιωτικού νησιού στο Ιόνιο, στα πρότυπα των δεκάδων άλλων που ξεφυτρώνουν χρόνο με το χρόνο στις πιο μαγευτικές θάλασσες του κόσμου, κυρίως -στη ΝΑ Ασία αλλά και στην Καραϊβική. Ο επιχειρηματίας έχει στο μυαλό του να φτιάξει πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες σε ιδιωτικά νησιά αποτελούμενες από βίλες, αυτόνομες μεν αλλά με προσφερόμενες υπηρεσίες ενός οργανωμένου συγκροτήματος με σπα, προπονητικό κέντρο, εστιατόρια, γυμναστήριο και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο του Ρώσου μεγιστάνα περιλαμβάνει ξενοδοχείο πέντε αστέρων δυναμικότητας 48 κλινών, την-υλοποίηση έως 20 πολυτελών κατοικιών από 500 έως 1.200 τ.μ., αλλά και εγκαταστάσεων αναψυχής, όπως εστιατόρια, καφέ, χώρους άθλησης κτλ. Η έκταση που ανήκει στον Ριμπολυβλεφ είναι περίπου 800 στρέμματα, με την προβλεπόμενη δόμηση να είναι μέχρι 20.000 τ.μ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κεντρικό ξενοδοχείο θα αποτελείται από μια μεγάλη βίλα τεσσάρων δωματίων, με ιδιωτική πισίνα, δυο σουίτες χωρητικότητας έως πέντε ατόμων, δύο σουίτες τεσσάρων ατόμων αλλά και δυο βίλες στις οποίες θα μπορούν να φιλοξενηθούν πέντε άτομα. Και φυσικά ένα κτίριο με κοινόχρηστους χώρους, αλλά και τους χώρους του προσωπικού. Εκείνο που θα ξεχωρίζει στο πολυτελές θέρετρο θα είναι η υπερυψωμένη πισίνα αλλά και το κέντρο ευεξίας για ιούς απαιτητικούς πελάτες. Για τις νέες κατασκευές έχει προταθεί στους υπεύθυνους η κατεδάφιση κάποιων κτιρίων και εγκαταστάσεων. Τα νέα κτίρια θα έχουν επιφάνεια 9.700 τ.μ. Στην ανατολική παραλία εκεί που ήδη υπάρχουν κάποια μπανγκαλόους θα δημιουργηθεί μια νέα πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων στην ίδια περιοχή θα κατασκευαστεί γήπεδο βόλεϊ. Φυσικά στο σχέδιο ανάπλασης και ανακατασκευής του Σκορπιού θα υπάρξουν στάβλοι αλλά και γήπεδο.

Πηγή: ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved