Αθηνά Ωνάση: Πούλησε την έπαυλη στο Βέλγιο και έδωσε 12 εκ. ευρώ για ένα άλογο
VIP Life

Αθηνά Ωνάση: Πούλησε την έπαυλη στο Βέλγιο και έδωσε 12 εκ. ευρώ για ένα άλογο

Βρήκε και πάλι παρηγοριά στο συνηθισμένο καταφύγιο της.

Η Αθηνά Ωνάση μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα του πρώην συζύγου της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο με την Ντενίζ Σεβέρο στράφηκε ξανά στη μεγάλη αγάπη της, τα άλογα.

«Η Ωνάση έχει στραφεί και πάλι στη μεγάλη αγάπη της: Τα άλογα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος πορτογαλικής ιστοσελίδας η οποία προχώρησε και σε μια σημαντική αποκάλυψη: Η κληρονόμος των Ωνάσηδων κατέβαλε το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ για να αγοράσει το άλογο του Ιρλανδού αναβάτη Γκρεγκ Μπρόντερικ, ο οποίος συμμετείχε με αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Πηγή από το περιβάλλον της Ωνάση ανέφερε πως η ίδια εξομολογήθηκε σε στενό φιλικό της πρόσωπο με εμφανή απογοήτευση: «Αληθινοί μου φίλοι είναι μόνο τα άλογα». Η ίδια πηγή επιμένει πως η εκατομμυριούχος και μοναδική απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συνεχίσει μετά το διαζύγιο τη ζωή της κανονικά.

Και αναγκαστικά έχει στραφεί και πάλι σχεδόν αποκλειστικά σε αυτό που τη γεμίζει περισσότερο, και δεν είναι άλλο από την ιππασία. Την ίδια ώρα, ο Αλβάρο προετοιμάζει πυρετωδώς τον τρίτο γάμο του. Και η Βραζιλιανά παρουσιάστρια δεν σταματά να κάνει συνεχείς προκλητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved