Γιάννης Κούστας: Η νέα αναβολή δίκης έκανε έξαλλη την Έδρα
VIP Life

Γιάννης Κούστας: Η νέα αναβολή δίκης έκανε έξαλλη την Έδρα

Έδωσαν αναβολή, αλλά έβγαλαν και... κίτρινη κάρτα οι δικαστές του Ε' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας στον Γιάννη Κούστα, ο οποίος δικαζόταν για τον ξυλοδαρμό που κατήγγειλε σε βάρος της η επί 16 χρόνια σύζυγος του Σοφία Γιαννικοπούλου, σε μια υπόθεση που μετρά ήδη περισσότερες από πέντε αναβολές!

Ο 61χρόνος εφοπλιστής, που κατηγορείται ότι χτύπησε τη σύζυγο του και μάλιστα μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του μόλις λίγους μήνες μετά την απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει, τον Δεκέμβριο του 2012, υπέβαλε μέσω του συνηγόρου του νέο αίτημα αναβολής στην εκδίκαση σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

«Δεν γίνεται έτσι, δύο δικηγόροι και να μην μπορούν να τον εκπροσωπήσουν, ας έρθει στο κάτω κάτω μόνος του στο δικαστήριο ο κύριος Κούστας, δεν είναι ντροπή!» επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του δικαστηρίου στον συνήγορο υπεράσπισης του εφοπλιστή που πρόβαλε κώλυμα συναδέλφου του ως προς το αίτημα αναβολής.

«Τη συγκεκριμένη υπόθεση χειρίζεται άλλος δικηγόρος του κυρίου Κούστα, ο οποίος βρίσκεται σήμερα σε δικαστήριο στον Πειραιά και δεν μπορεί να παρασταθεί» εξήγησε ο δικηγόρος, προκαλώντας την αντίδραση της εισαγγελέως!

«Η υπόθεση έχει αναβληθεί πάρα πολλές φορές! Να απορριφθεί το αίτημα» ζήτησε η εισαγγελική λειτουργός, με την έδρα να αποφασίζει τελικά να δώσει μια τελευταία-όπως ξεκαθάρισε αναβολή στη δίκη. «Να ξέρετε πως αυτή είναι η τελευταία φορά! Άντε να δούμε!» τόνισε ο πρόεδρος του δικαστηρίου. Πάντως, η Σοφία Γιαννικοπούλου, που ήταν από νωρίς στο δικαστήριο, αποδέχθηκε με ψυχραιμία τη νέα αυτή καθυστέρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved