Έλληνας δημιουργός δέχτηκε ευχαριστήρια επιστολή από την Βασίλισσα Ελισάβετ
VIP Life

Έλληνας δημιουργός δέχτηκε ευχαριστήρια επιστολή από την Βασίλισσα Ελισάβετ

Μια μεγάλη τιμή για τον Έλληνα δημιουργό ήταν η αναγνώριση της δουλειάς του και η ευχαριστήρια επιστολή που δέχτηκε από την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ξεχωριστή θέση στη μνήμη του και στην καρδιά του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου φαίνεται να έχει η ευχαριστήρια επιστολή που έλαβε πριν από 5 μήνες από το γραφείο της βασίλισσας Ελισάβετ, μετά από συναυλία του στον Καθεδρικό Ναό του Λονδίνου.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης δόθηκε σε ίδρυμα της βασίλισσας. «Ήταν μια ευγενική χειρονομία που δύσκολα ξεχνά κανείς. Τη συγκεκριμένη επιστολή τη φυλάω ως κόρη οφθαλμού», είπε στο Πρώτο Θέμα.

Εκτός από τις συνήθεις συνεργασίες του με τραγουδιστές και Θεατρικούς παραγωγούς, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος αυτή την εποχή ετοιμάζει και κάποια projects για τα οποία όμως προς το παρόν δεν αποκαλύπτει τίποτα. Για πρώτη φορά επίσης συνεργάζεται και με ένα Μέσο το οποίο λατρεύει, το ραδιόφωνο, αφού εκτός από τη δημιουργία του σήματος ραδιοφωνικού σταθμού είναι υπεύθυνος για τη μουσική φυσιογνωμία του σταθμού και έχει τη δική του εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. «Συνεργασία με ραδιοφωνικό σταθμό δεν είχα ξανακάνει, ανταποκρίθηκα αμέσως στην πρόκληση, αφού σε μια εποχή έκπτωσης και κρίσης αξιών το ραδιόφωνο είναι το μόνο μέσο που καταφέρνει να διατηρεί την αυθεντικότητά του και να υπηρετεί την ποιότητα», αναφέρει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved