Παντρεύεται η Σαρλότ Κασιράγκι
VIP Life

Παντρεύεται η Σαρλότ Κασιράγκι

Ο φετινός Χορός των Ρόδων, το ετήσιο φιλανθρωπικό event του Μονακό, επιφύλασσε μια έκπληξη στους υψηλούς προσκεκλημένους του.

Η εγγονή της Γκρέις Κέλι, Σαρλότ Κασιράγκι επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί τον σύντροφό της, τον κινηματογραφικό παραγωγό Ντιμίτρι Ρασάμ, αφού έφτασε στο πλευρό του φορώντας ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο μονόπετρο στο αριστερό χέρι της. Τα χαμόγελα τους πρόδιδαν την ευτυχία τους, ενώ η μητέρα της Σαρλότ, πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, έλαμπε από χαρά.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «Hola!», ο Ρασάμ και η Κασιράγκι αρραβωνιάστηκαν στις αρχές του μήνα και σχεδιάζουν να τελέσουν τον γάμο τους φέτος το καλοκαίρι, πιθανόν στη Σικελία, όπου η μητέρα του Ρασάμ, η Γαλλίδα ηθοποιός Καρόλ Μπουκέ, διατηρεί δική της έπαυλη. Οι δύο μέλλουσες πεθερές, μάλιστα, είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια.

Για την Σαρλότ Κασιράγκι αυτός θα είναι ο πρώτος της γάμος, ωστόσο είναι μητέρα ενός παιδιού από τη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέχ. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2011 και ο γιος τους Ραφαέλ γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2013. Η σχέση τους ωστόσο δεν έφτασε μέχρι τον γάμο, γι' αυτό ο 5χρονος πλέον μικρούλης δεν βρίσκεται στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου των Μονεγάσκων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved