Μπαμπάς και γαμπρός ένας από τους πιο πλούσιους Έλληνες
VIP Life

Μπαμπάς και γαμπρός ένας από τους πιο πλούσιους Έλληνες

Μπορεί ως τώρα να είχε τη φήμη ενός από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της εργένικης ζωής, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον γνωστό σε όλους Στέλιο Χατζηιωάννου.

Αφού χόρτασε από κοσμικότητες, ξέφρενα πάρτυ και περιπέτειες με πανέμορφες γυναίκες, είναι πλέον έτοιμος να νοικοκυρευτεί καθώς, όπως φαίνεται, βρήκε τον έρωτα της ζωής του.

Η επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα το επιβεβαιώνει. Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος ο επιχειρηματίας, συνδυάζοντας και κάποιες επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τη μητέρα του Νέδη προκειμένου να της συστήσει τη γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί και να της ανακοινώσει από κοντά τα ευχάριστα, ότι δηλαδή σε περίπου έξι μήνες θα γίνει πατέρας.

Φίλοι της οικογένειας αναφέρουν: «Στο οικογενειακό τραπέζι η μητέρα του, σύζυγος του αείμνηστου “βασιλιά των τάνκερ” Λουκά Χατζηιωάννου μέχρι τον θάνατό του το 2008, ήταν συγκινημένη. Αγκάλιασε και συνομίλησε για πολλή ώρα με τη μελλοντική της νύφη, ενώ κατά την αναχώρηση του ζευγαριού δεν δίστασε να τους δώσει την ευχή της. Ηταν ό,τι ωραιότερο θα μπορούσε να συμβεί στους Χατζηιωάννου αυτή την εποχή».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved