Μελλοντολόγος προβλέπει δίδυμα για πρίγκιπα Harry και Meghan Markle
VIP Life

Μελλοντολόγος προβλέπει δίδυμα για πρίγκιπα Harry και Meghan Markle

Προτού καλά καλά ο πρίγκιπας Harry και Meghan Markle βγουν από την εκκλησία, οι Βρετανοί φαίνεται πως ανυπομονούν να τους δουν να μπαίνουν στο μαιευτήριο.

Κάτι τέτοιο μάλιστα φαίνεται πως δεν θα αργήσει πολύ να συμβεί, αν λάβουμε υπόψη ης προβλέψεις του διάσημου μέντιουμ των stars, Χάρι Τ.

Ο Αυστραλός μελλοντολόγος, ο οποίος πρόβλεψε με επιτυχία τη γέννηση του πρίγκιπα Λούι, αποκάλυψε σύμφωνα με την espresso, ότι οι νεόνυμφοι θα πέσουν κατευθείαν στα βαθιά, αποκτώντας δίδυμες κόρες.

Μιλώντας σε αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή ο Χάρι Τ. τόνισε ότι το ζευγάρι θα μεγαλώσει την οικογένεια του στο άμεσο μέλλον.

«Βλέπω ένα εκπληκτικό μέλλον. Νομίζω ότι η Μέγκαν είναι εκπληκτική για τον Χάρι και βλέπω και μωρά για αυτούς τους δυο. Βλέπω κορίτσια γύρω από τον Χάρι, περισσότερα απ' ό,τι στον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Πάντα έλεγα ότι ο Γουίλιαμ θα αποκτούσε κι άλλο γιο και έγινε. Νομίζω ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα αποκτήσει δύο κόρες και πιθανότατα ένα αγόρι. Αναρωτιέμαι μάλιστα αν υπάρχει πιθανότητα να είναι δίδυμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved