Αντώνης Χανδρής -Theodora Warre: Γάμος κεκλεισμένων των θυρών στο Λονδίνο
VIP Life

Αντώνης Χανδρής -Theodora Warre: Γάμος κεκλεισμένων των θυρών στο Λονδίνο

Όταν έγινε γνωστή η σχέση του ζευγαριού, είχε μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου, γεγονός απολύτως δικαιολογημένο αφού εκείνος ανήκει σε ένα από τα μεγαλύτερα εφοπλιστικά τζάκια της Γηραιάς Αλβιώνας ενώ εκείνη, παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι μια διεθνούς φήμης σχεδιάστρια κοσμημάτων.

Ο γάμος τους προγραμματίζεται για το τέλος του καλοκαιριού, αυτή τη φορά όχι στο κτήμα τω Χανδρήδων στο Πόρτο Χέλι, όπου πέρυσι έγινε ο γάμος της κόρης τους, αλλά στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο. Παρά το γεγονός ότι οι μελλόνυμφοι είναι μέλη διακεκριμένων οικογενειών, όλοι είναι σύμφωνοι με την επιθυμία των Χανδρήδων το event να πραγματοποιηθεί με αυστηρή και μικρή guest list και παντελή έλλειψη δημοσιότητας.

Γιος του Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή, ο Αντώνης Χανδρής έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στη βρετανική πρωτεύουσα και ασχολείται με τη ναυτιλία από την εποχή που ήταν ακόμη φοιτητής. Η βρετανική υψηλή κοινωνία αποδέχτηκε το ειδύλλιό του με την Βρετανίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Theodora , η οποία, σύμφωνα μετά ευρωπαϊκά περιοδικά μόδας θεωρείται ανερχόμενο αστέρι στην παγκόσμια κοσμηματοποιία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved