Το «θαλάσσιο παλάτι» που πιλοτάρεται με ipad στη Σκόπελο
VIP Life

Το «θαλάσσιο παλάτι» που πιλοτάρεται με ipad στη Σκόπελο

Ο μεγιστάνας Άντονι Μάρντεν κάνει τις διακοπές του στη Σκόπελο και τράβηξε τα βλέμματα το υπερπολυτελές γιο του που πιλοτάρεται μέσω ipad.

Το εντυπωσιακό ασημόχρωμο κότερο με τη μοντέρνα γραμμή χαρακτηρίζεται από το περιοδικό «Boat International» ένα από τα πιο εκπληκτικά σκάφη αναψυχής στον κόσμο.

Το «Adastra», μήκους 42,5 μέτρων, πλάτους 16 μέτρων και βάρους 52 τόνων, που εξασφαλίζει μεγάλη σταθερότητα στη θάλασσα, είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και κατασκευής που διήρκεσε πέντε χρόνια και κόστισε 18.000.000 ευρώ. Μάλιστα, το 2013 απέσπασε την πρώτη θέση στα βραβεία «The World Super Yacht Awards». Ο Μάρντεν είναι ο ιδιοκτήτης της Fenwick Shipping Services, μιας ναυτιλιακής εταιρίας ειδικευμένης σε σκάφη ξηρού φορτίου, η οποία διαθέτει έξι πλοία και δραστηριοποιείται σε Χονγκ Κονγκ και Αυστραλία.

Είναι, επίσης, πρόεδρος της FIM Limited, ιδιοκτήτριας εταιρίας του ομίλου Magsaysay Transport & Logistics με έδρα τη Μανίλα, που έχει ως κύριο αντικείμενο τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων. Με τη σύζυγό του διαθέτουν και δύο... τροπικά νησιά κοντά στις ακτές της Ινδονησίας!

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved